Gelencsér Timi a szülésről álmodott

Nagyon megijedt a műsorvezető! Gelencsér Timi ugyanis azt álmodta, hogy gyereket szült. Azonnal utána is járt annak, hogy ez mit jelenthet.



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.08.28.
Gelencsér Timi szülés álom

Furcsa álmot látott Gelencsér Timi: gyermeket szült. Az egykori szépségkirálynő először nem értette, hogy miért álmodhatott ilyet, ezért azonnal utána is nézett annak, mit jelenthetett ez az álom.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0044 Gelencsér Timi
Gelencsér Timi nagyon megijedt - Fotó: Markovics Gábor

Gelencsér Timi megkönnyebbült

Ősidők óta foglalkoznak azzal az emberek, hogy mit miért álmodunk. Vannak olyan visszatérő szimbólumok, amelyek különböző élethelyzetekre utalnak, de olyan is előfordul, hogy az agyunk a napi történéseinket, korábbi traumáinkat, vagy esetleg a vágyainkat vetíti ki. Néha ez könnyen elemezhető, azonban előfordul, hogy komoly fejtörést igényel az álmaink megfejtése. Ma már számos könyvből és az internetről is könnyedén tájékozódhatunk arról, hogy az álmainkban megforduló szimbólumok, történések és cselekedetek mit jelentenek.

Timi az internet segítségét kérte, hiszen nemigen tudta hova tenni, hogy miért álmodta azt, hogy egy gyermeknek ad életet.

"A szülésről való álmodás a kitűzött célod megvalósulását hirdeti – minden a terveid szerint fog menni. Ez az álom azt jelenti, hogy sok energiával és sikerre való törekvéssel rendelkezel. Szülésről álmodni új kezdeteket hirdet, valószínűleg érted, miért. A szülés az élethez való új hozzáállásodat is szimbolizálhatja. Úgy érezheted, hogy megváltoztál, úgy érzed, újjászülettél, készen állsz mindenre, ami ezután következik. Ha szülésről álmodsz, az egy boldog és nyereséges időszakot hirdet, amely hamarosan elkezdődik az életedben" – posztolta ki Timi az oldalon található elemzést a huszonnégy óráig elérhető történetében.

Timi meglehetősen megkönnyebbült ettől az elemzéstől.

Csak van valami igazság az álmok jelentésében. Mondjuk azért jó érzés volt úgy kelni, hogy nincs mellettem egy újszülött és el tudok menni edzeni

 – kommentált hozzá a műsorvezető.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás