Rohantak a rendőrök: őrjöngő nőhöz hívták a zsarukat a XX. kerületben

Az asszony nem akarta beengedni a kihívott rendőröket. Végül a mentők vitték el.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.06.11.
őrjöngés XX. kerület mentők rendőrök

Hatalmas rendőri készültségre lettek figyelmesek a helyi lakók a XX. kerületben, az Ady Endre utcában. A reggeli órákban ugyanis a nyugodt, társasházas utcaszakaszra több rendőr is érkezett, akik az egyik ház lakásába próbáltak bejutni. 

A rendőröket egy helyi lakos hívhatta ki, de a nő őket sem engedte be   Fotó: Metropol

Lapunk úgy értesült, hogy a zsarukat az egyik lakó hívta ki a házban élő középkorú nőre, az asszony ugyanis őrjöngött a lakásában. A rendőrök meg is érkeztek, azonban hiába: úgy tudjuk, hogy a nő bezárkózott és őket sem akarta beengedni. A helyiek szerint időközben a mentőszolgálat embereit is riasztották a lakáshoz, vélhetően azért, mert az asszony ekkor már rendkívül labilis mentális állapotban volt. 

Az őrjöngő nőért mentősök érkeztek   Fotó: Metropol

A közelben élők szerint nem ez volt az első ilyen eset, a középkorú nővel ugyanis már korábban is akadtak gondok: 

Nem először történt, hogy gond akadt ezzel a lakóval, megesett már korábban is, hogy kikelt magából és őrjöngött. Gondolom, most is ez történt, azért is jöttek ki a rendőrök, meg a mentők is

 - mondta egy környékbeli. 

Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik elmondták, hogy a rendőri intézkedés után valóban szükség volt a mentősök segítségére: 

A  Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei bejelentésre mentek ki a helyszínre, ahol kizárólag biztonsági intézkedést hajtottak végre, amelynek részeként a nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték

 - mondta el a Metropolnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Úgy tudjuk, hogy a nő még a hordágyon fekve is kiabált   Fotó: Metropol

Végül aztán egy idő után, úgy tudjuk, a nő ajtót nyitott nekik, ekkor az asszonyt a zsaruk át is adták a kiérkező mentősöknek.

Információink szerint azonban ez sem ment zökkenőmentesen: az asszony ugyanis még a hordágyon is magából kikelve kiabált, azt hangoztatva, hogy ő egy tornatanár. Az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy a nőt kórházba szállították: 

A mentők a nőbeteget szakorvosi vizsgálat céljából kórházba szállították 

- mondta el lapunknak Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás