Elképesztő: nem fogod elhinni, melyik lett a Metropol legolvasottabb cikke a héten

Összegyűjtöttük számodra azokat a cikkeket, melyeket olvasóink a héten a leginkább kattintottak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
elképesztő top 5 tragikus hihetetlen Brutális

„Budapest csődben van, készen áll arra a kormány, hogy ennek felszámolásában segítsen” – jelentette be Orbán Viktor azonnali kérdésekre válaszolva a parlamentben. A miniszterelnök szerint nehéz hónapok következnek a fővárosban

„Mi változást szerettünk volna Budapesten…” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Tiszteletben tartjuk a választások eredményét, mi változást szerettünk volna Budapesten, de tudomásul vesszük, hogy a fővárosiak másképpen döntöttek. Mindannyian tudjuk, hogy Budapest pénzügyi csődben van. Nehéz hónapok jönnek, segítségre lesz szüksége a városnak. Mi készen állunk arra, hogy ezt a csődhelyzetet valamilyen módon segítsük kezelni

– fejtette ki álláspontját Orbán Viktor, aki hozzátette, hogy a kormány az elmúlt években minden pénzt kifizetett Budapestnek, amelyre kötelezettséget vállalt. Sőt, annak többszörösét adta a fővárosnak. A hét legolvasottabb cikkének részleteit IDE KATTINTVA olvashatod el.

2. Elképesztő, mi rohangált a panelek között

Egyre beljebb merészkednek a fővárosban az egyébként vadon élő állatok. A vaddisznó, a róka, a hiúz, a nyest csupán néhány azok közül az állatok közül, melyeket az utóbbi hónapokban olyan helyen lehetett látni, ami egyértelműen nem az állat természetes élőhelye. Legutóbb a XVI. kerületben kaptak lencsevégre egy ilyen jelenséget, mely alanyáról ITT OLVASHATSZ bővebben.

Az állatról az egyik helybélinek sikerült felvételt készítenie (Képünk illusztráció – Fotó: Sony)

3. Így fürdőztünk régen Budapesten

A nyári kánikula átvészelésének egyik legjobb módja az, ha ellátogatsz az egyik budapesti strandra vagy fürdőbe. Amíg nem voltak strandfürdők, addig viszont a természetes vizeknél kellett hűsölnie a budapestieknek, amit még mind a mai napig sokan szeretnek. Még akkor is, ha azóta akár sok tízezer forintot is képesek vagyunk elkölteni egy-egy aquaparkban. A látványos galériát is tartalmazó cikkünkben IDE KATTINTVA olyan dolgokat láthatsz, melyek bizonyára nosztalgiával töltenek majd el.

Palatinus Strandfürdő, 1938 (Forrás: Somló Cecília / Fortepan)

4. Brutális dolgokon kellett keresztülmenjen a magyar lány

Prostitúcióra kényszerítettek két huszonéves lányt Olaszországban. A fiatal nők munkalehetőség reményében utaztak Mestrébe, ahol azzal szembesültek, hogy nem egészen arra a munkakörre fogadják fel őket, mint arra korábban számítottak. A két fiatal magyar lány két, szintén magyar bűnözőtől értesült arról a „lehetőségről”, mely sajnálatos módon örökre megváltoztatta életüket. Tragédiájukról a METROPOL CIKKÉBEN olvashatsz részletesen.

Prostitúcióra kényszerítették a magyar lányokat. (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay

5. Kocsival ment a halálba a nyugdíjas Péter bácsi Lipótnál

A nyugdíjas fizikailag és szellemileg is fitt volt, ismerősei szerint rosszullét okozhatta a tragikus végkimenetelű baleset, mely még június 7-én, pénteken kora este történt Lipót és Darnózseli között. Egy 86 éves férfi ugyanis információk szerint éppen Lipót felől érkezett, amikor egyik pillanatról a másikra letért az útról és egy, az utat szegélyező fának rohant. Tragikus balesetének részleteiről cikkünkben olvashatsz, mely ITT ÉRHETŐ EL.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Rengetegen szerették Pista bácsit. (Képünk illusztráció – Fotó: Pixabay.com)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás