Mi folyik az újpesti polgármester háza körül?

Érdekes gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyv került a Pesti Srácokhoz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Újpest Trippon Norbert jegyzőkönyv gyanúsítotti kihallgatás

Nem zörög a haraszt? Trippon Nobert öt éve Újpest polgármestere, a férfiról pedig, aki állítólag a kerület egyik legszebb részén található 200 milliós ingatlanban lakik, érdekes pletykák keringenek – derül ki a Pesti Srácok cikkéből, melynek szerkesztőségébe érdekes gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyv került.

Trippon Nobert öt éve Újpest polgármestere Fotó: Facebook

A PestiSrácok.hu arról ír, hogy egy gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyvet juttattak el a szerkesztőségükbe, cikkük pedig az ügyben gyanúsított, M. Péter cégvezető vallomását idézi:

„2020 közepe tájékán megkeresett S. András (SZIN-KER ügyvezetője– a Pesti Srácok szerk.), hogy ők nyertek pár »DK-s« vezetésű kerületben építési munkákat, és különböző pénzkifizetéseket kellene cserébe teljesíteniük politikusoknak, s megkérdezték, hogy tudnék-e abban segíteni, hogy egy újpesti politikus lakásának felújítását legalizáljuk az általam kiállított fiktív számlákkal.”

A cikk folytatásában arról olvasni, hogy a gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyv neveket is említ:

„Később kiderült, hogy a kérdéses lakás (amelyet papíron fel kellett újítaniuk – a Pesti Srácok szerk.) L. Anita tulajdona, aki Trippon Norbert felesége, aki jelenleg Újpest alpolgármestere.”

A Pesti Srácok a hozzájuk eljuttatott jegyzőkönyv alapján azt írja, az ügyben gyanúsított, M. Péter cégvezetőnek négy fiktív számlát kellett kiállítania Trippon Norbert újpesti gazdasági alpolgármester részére, a házfelújítása ellenértékeként, összesen 18 millió forint értékben. 

További részletek ITT, a Pesti Srácok oldalán olvashatók.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás