Borásznak csapott fel a Rex felügyelő sztárja, Magyarországon is vannak szőlői – Exkluzív fotók!





Nem kell félnie többé Martin Weineknek, hogy Rex ellopja a szendvicsét, ugyanis borásznak csapott fel az osztrák színész. A magyar határtól alig néhány kilométerre fekvő burgenlandi Heiligenbrunnban található a családi birtokuk, de Magyarországon is vannak ültetvényeik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.14.
Módosítva: 2024.04.14.
Rex felügyelő borászat bor

Ki ne emlékezne a Rex Felügyelő című osztrák sorozatra, amit jelenleg is több tévécsatorna sugároz. A sorozatból Fritz Kunzként ismert Martin Weinek 15 éve kezdett amatőr borászként, és rengeteg tapasztalatot szerzett a szőlőtermesztésben.

Nemcsak a filmvásznon, hanem a borászatban is szeretne maradandót alkotni Fotó: Faludi Koppány

Feleségével Eva Weinekkel kezdtek hobbiból borászkodni, ami családi vállalkozássá nőtte ki magát. Martin nem hagyott fel a színészkedéssel sem, de tehetségét már színházban, főleg drámai szerepekben csillogtatja. A főszerep az életében immár a borászaté, a nyolc hektár szőlőé, és a vendégházé lett. 

Természetesen a család, és a bor mellett a színészet örök szerelem marad az életemben. A mai napig játszok szerepeket, de a borászatban is szeretnék maradandót alkotni nemcsak a filmvásznon

– mesélte mosolyogva a mindig jókedvű osztrák színész.

A Rex felügyelő című sorozatban rendszeresen visszatérő jelenet, mikor Rex ellopja Weinek szalámis szendvicsét.

Rex valóban az első forgatáson ellopta a szendvicsemet, ami a rendezőnek nagyon tetszett, és benne is hagyta a filmben a jelenetet

– emlékszik vissza Martin a tizenöt éven keresztül tartó forgatásra. Elárulta a színész többek között azt is, ami a nézőknek fel sem tűnt, hogy a forgatás során nem csak egy Rex szerepelt, mivel egy németjuhász nem bírta volna az egész napos munkát.

Martin és felesége Éva egyszerre színészek, dramaturgok, autodidakta borászok, házigazdák, szakácsok. Mindig egy csapatot alkotnak legyen szó a szőlőről, a pincéről, vagy éppen a konyháról

Martin és felesége Eva egyszerre színészek, dramaturgok, autodidakta borászok, házigazdák, szakácsok. Mindig egy csapatot alkotnak legyen szó a szőlőről, a pincéről, vagy éppen a konyháról. Martin felesége Eva színháztudományi tanulmányai után dramaturgként dolgozott, majd a borász iskola elvégzésével gyermekkori álmát váltotta valóra, és borász lett. Könnyű és gyümölcsös borokat készítenek a burgenlandi lankákon a vadregényes környezetben. Rétek és szőlőültetvények ölelésében várja a család a kikapcsolódni vágyókat a birtokukon a Kulmer Bergen. 

Mottójuk: „Egyél jót, igyál jót és ünnepeld az életet.”

Martin egy igazán szórakoztató figura a magánéletében is, a Metropol saját, exkluzív fotóit ebben a galériában tekintheted meg róla: 





 





Ezeket olvastad már?
Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás