Vallomást tett a gyanúsított anyja: hatalmas fordulat Madeleine McCann ügyében





Ez még a bíróságot is megdöbbentette.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.11.
Maddie Portugália Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann

2007 óta az egyik legfontosabb kérdés, ami a világot foglalkoztatja, hogy vajon mi történt Madeleine McCann-nel. A kislány ugyanis a szüleivel és kistestvéreivel ment nyaralni Portugáliába 2007 májusában, és amikor egy este a szülők vacsorázni mentek, a gyerekeket a szálláson hagyták. Mire hazaértek, a kis Maddie – aki akkor még nem töltötte be a negyedik életévét – nem volt sehol. Riadtan keresték mindenhol, de nem találták. A rendőrség hamarosan mindent tűvé tett a kislány után, de csak nem került elő. Hamarosan kiderült, hogy ez az eset más mint a többi, és úgy tűnik, örökké rejtély marad, hogy milyen borzalmakat kellett kiállnia a kislánynak. Most pedig új fordulatot vett az ügy. 

Madeleine McCann, Maddie McCann szülei, Kate és Gerry McCann, AFP, AFP PHOTO DDP/CLEMENS BILAN  GERMANY OUT (Photo by CLEMENS BILAN / DDP / ddp images via AFP)
A szülők azóta sem tudtak belenyugodni Fotó: ddp images via AFP

Bár a legtöbben úgy vélik, a kis Maddie már nem él, a szülők megnyugvást szeretnének. Tudni szeretnék, pontosan mi történt a kicsivel, és hogy mostanra már békére lelt. Sajnos azonban még mindig nem tudni, hogy mik voltak az eltűnésének és halálának körülményei. Az bizonyos, hogy egy Christian Brueckner nevű férfit kezdtek gyanúsítani, aki jelenleg is börtönben ül. A féri számtalan erőszakos, szexuális és pedofil bűncselekményt követett el pontosan a kislány eltűnésének idejében abban a nyaralóövezetben, ahonnan Maddie eltűnt. Pedofil bűnei és nemi erőszak miatt ül a börtönben, de Maddie meggyilkolását azóta sem sikerült rábizonyítani.

Megszólalt a szörnyeteg anyja

Christian Bruecknert bátyjával együtt fogadta örökbe Brigitte Brueckner még az 1970-es években. Egészen addig otthonban élt a fiú, és akkoriban egy kedves, szerény, illemtudó gyereknek gondolták. Az anya is jól nevelte, és nem érti, hogyan vált belőle ilyen szörnyeteg. Most végre megszólalt Brigitte, és elmondta, soha többé nem akarja látni a fiút. Olyan sok szégyent és fájdalmat okozott neki, hogy többé nem akarja, hogy bármi köze legyen hozzá:

Nincs többé semmi közöm hozzá. Ami engem illet, elköszöntem tőle. Auf Wiedersehen

– vallotta meg a The Sunnak





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás