Erre figyelj az új évben! Fontos tanácsokat ad 2024-re Szegedi Erika, Európa főboszorkánya





Nagyon fontos az egészség, különösen télen kell nagy figyelmet fordítani rá. Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya elmondja, hogy mire érdemes odafigyelni a következő időszakban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.01.
Szegedi Erika jövő jóslás

Ebben a rohanó világban mindenki hajlamos megfeledkezni az egészségéről. Pedig a hideg téli időben különösen nagy veszélynek van kitéve az ember. Nagyon fontos a meleg, réteges öltözködés, és a sok vitamin bevitele, amivel  elejét lehet venni a megfázásnak. De akár egy boltban vagy tömegközlekedési eszközön is a kórokozók céltáblájává válhatunk. De a szervezetünkben is lappanghat valami rejtett betegség, ami könnyen tönkreteheti az újévet.

Szegedi Erika szerint a kártya megmutatja a jövőt  Fotó: Faludi Koppány


Szegedi Erikát Európa és Magyarország főboszorkányát kérdezte meg a Metropol, hogy az új év első napjaiban milyen veszélyek fenyegetik az egészségünket.

Bak
Megnyugodhat, a következő időszakban az egészségével nem lesz komolyabb probléma.

Vízöntő
Különösen nagy veszély vár rá az utakon, ezért rendkívül megfontoltnak kell lennie, mikor autóba ül. 

Halak
Megfázásokra kell odafigyelnie, de komolyabb betegségeket nem mutatnak a lapok. Azért figyeljen oda az érrendszeri problémákra, mert az később gondot jelenthet.

Kos
A nagy társasági életben legyen óvatos, mert könnyen megbetegedhet ebben az időszakban. Hajlamos a betegségekre, így a Kos is céltáblája a bacilusoknak.

Bika
Az egészségére nagyon oda kell figyelnie. A vérnyomásával és a gyomrával lehet problémája a következő évben. Rendkívül fontos, hogy a jegy szülöttei egészségesen táplálkozzanak.

Ikrek
Lassítania kell! Az állandó rohanásból eredő baleset könnyen előfordulhat náluk. Ez nem csak az autóban, hanem az utcán vagy akár otthon is bekövetkezhet. 

Rák
Az immunrendszere legyengült az elmúlt időszakban, ezért most különösen nagy veszélynek van kitéve. Szervezete most nem ellenálló a vírusokkal szemben, így nagy figyelmet kell fordítani a megelőzésre és a vitaminokra.

Oroszlán
Ez az ő időszaka. Minden szempontból kirobbanó formában van, így nincs félnivalója. Jöhet eső, szél, hó vagy sár, mindennek ellenáll.

Szűz
Igazi maximalista. De nem szabad rágódnia a dolgokon, mert könnyen az egészsége rovására mehet. Kezelje kicsit lazábban a problémákat.

Mérleg
Komoly veszély leselkedik rá. Így egész életét újra kell formálnia, és nagyobb hangsúlyt kell fordítania az egészségére.

Skorpió

Az elpusztíthatatlan. Számára nincs ellenfél. Elkerülik a betegségek, de ha mégis megtámadják, a szervezete könnyen átvészeli és legyőzi a kórokozókat.

Nyilas
Számára legyen a jelszó az óvatosság! Elejét kell venni minden betegségnek, mert ha megtámadja, akkor csak nagyon nehezen épül fel a szervezete belőle.





 





Ezeket olvastad már?
„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

„Túl kövér” – mondta a férfi, majd futópadra kényszerítette a kisfiát, aki belehalt a bántalmazásba

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

Elképesztő rablás Budán: elhagyta a mordályt a nyílt utcán a tettes

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

„Ha 30 percen belül nem hallasz felőlem, meghaltam” – eltűnt anya helyett földi maradványokat találtak

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Visszatért a halálból János: ezt látta a „túloldalon”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás