Heti top 5: Együtt akart a halálba menni István és Erika, 27 évesen, motorbalesetben hunyt el Barbara...





Ezen a héten az embereket István és Erika kettős öngyilkossági kísérlete érdekelte a legjobban, mindemellett sokan kattintottak a szexi kamionoslányra is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.01.
Módosítva: 2023.10.01.
kamion újbudai István strand

Augusztus 25-én az újbudai Lecke utcában egy házaspár kettős öngyilkosságot kísérelt meg, ami végül gyilkossággal végződött. A 70 év körüli Erika és vele nagyjából egykorú férje, István súlyos betegségeikre hivatkozva együtt szerettek volna meghalni, amit a szomszédokkal is közöltek. Végül az asszony nem halt bele a magának okozott sérüléseibe, így a férje szíven szúrta. Ellene gyilkosság miatt indítottak eljárást. A Bors információi szerint Istvánt a zárt osztályon kezelik, így valószínűleg nem vehet részt szerelme temetésén. 

A pár a lakásukban akart meghalni – Fotó: Vaskó Tamás

Majdnem két hétig harcolt az életéért a 27 éves Barbara, aki szeptember 11-én, hátsó utasként volt részese egy súlyos motorbalesetnek. A sors furcsa fintora, hogy a lány 2017-ben túlélt egy igencsak súlyos motorosbalesetet, amit egy figyelmetlen autós okozott. Ismerősök és ismeretlenek is osztoznak most családja gyászában, a motorostársadalom összetört a hír hallatán.

Huszonhét éves volt a lány – Olvasói fotó

Déri Szilvia kamionsofőrként járja Európa országait. Ő valóban elmondhatja, hogy a munka számára szórakozás. Szilvia legutóbb egy francia strandon pihente ki a munka fáradalmait. Először letette a kamiont, majd bringára pattant, és a homokos tengerpartú strandra ment, ahol falatnyi bikiniben csobbant a habok közé.

Több XIII. kerületben élő lakos is arról panaszkodott a Facebookon, hogy az elmúlt napokban mintha hangosabbak lennének a repülők és alacsonyabban szállnának a kerület fölött. 

A repülőgépek fel- és leszállásának irányát elsődlegesen az uralkodó szélirány határozza meg: a szembeszél megkönnyíti a légi járművek süllyedését vagy felemelkedését, így a fel- és leszállási műveletek irányát is ez a tényező határozza meg

– adta tudtunkra a Budapest Airport.

Hangos repülőkre panaszkodtak a lakók – Fotó: transport

Hatalmas pók tartja rettegésben a XVI. kerületieket. Szeptember 24-én, vasárnap este a XVI. kerületben, Majer Krisztián otthonába érve a belépőkódot szerette volna beütni, amikor észrevett egy különös állatot.

Ez egy ártalmatlan és mondhatni őshonos cselőpók. Naponta több tíz hasonló bejelentés fut be hozzám. Nem lehet velük mit csinálni, mert védettek Magyarországon

– árulta el a Metropolnak Both Zoltán, aki hozzátette, hogy allergiás reakciót is kiváltat a csípés.

Hatalmas pók jelent meg a kapucsengő mellett – Fotó: Majer Krisztián

 





 





Ezeket olvastad már?
Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Nem mindennapi videóval üzent Orbán Viktor az érettségizőknek

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

Mielőtt bármilyen állatot tartanál, ezekkel nem árt ha tisztában vagy!

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Anya, apa, ne haljatok meg" - szülei életét mentette a 9 éves kisfiú

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

"Ez csak marketing-zöldítés": a tájépítész szerint nullával egyenlő, amit Karácsony Gergely zöldítés néven művelt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás