A rendőrkapitány személyesen gratulált a kutyatolvajt elkapó férfinak Újbudán





Nem sokáig örülhetett a zsákmányának az a férfi, aki egy nő kutyáját ellopta a főváros XI. kerületében. A tolvajt pár óra alatt elfogta egy állatvédő, akinek a kerületi rendőrkapitány személyesen gratulált.



Megosztás
Szerző: J.K.
Létrehozva: 2023.09.19.
Újbuda kutyatolvaj rendőrség XI. kerület

A Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbudai Állatmentés szeptember 14-én posztolta ki, hogy segítség kér valaki, mert ellopták a kutyáját, a Bartók Béla úti OTP elől. Az állatmentők hangsúlyozták, hogy nem kommentekre kíváncsiak azzal kapcsolatban, hogy hogyan is történhetett ez meg, ők segítséget kérnek, és aki látja az ebet azonnal jelezze neki. A XI. kerület jelesre vizsgázott, hiszen pár óra múlva meglett az elorozott kutya és a tolvaj is. 

Ezt a kutyust lopták el Újbudán, nem kellett volna Fotó: Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbuda Állatmentés

Elloptak egy kutyát 9.45-kor a Bartók Béla úti OTP elől

Az okoskodás nem kell, előbb TALÁLJUK MEG A BLÖKIT

Nyilván tudjuk kik lehettek az elkövetők, a környékbeli közterületeken fetrengő bűnözök nem egy kutyát loptak már el, járjatok NYITOTT SZEMMEL, HA BÁRKI KISZÚRJA AZONNAL HÍVJATOK

 – írták az állatmentők posztjukban, majd jöttek is az infók, ahogy azt kérték, aztán egy hölgy a kelenföldi vasútállomásnál látta a tolvajt a kutyával, ezért Kovács Gábor, az egyesület vezetője a helyszínre sietett. 

A tolvaj nagyon meglepődött, amikor az állatvédő kérdőre vonta  Fotó: Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbuda Állatmentés

Amikor jelezték, hogy látták a tolvajt én hívtam a rendőrséget és a közterület-felügyeletet, majd a helyszínre mentem. Körbenéztem a pályaudvarnál, de nem találtam a tolvajt,  ezért úgy döntöttem, hogy hazamegyek, de előtt még egy kört mentem és egyszer csak szembejött velem. Megkértem, hogy maradjon ott, és ő így is tett

– emlékezett vissza Kovács Gábor, aki elmondta, hogy nagy volt a meglepetés, amikor az intézkedő járőrpárossal a újbudai rendőrkapitányság vezetője, Jáger István ezredes is megérkezett a helyszínre, aki személyesen gratulált a tolvaj elfogásához, akit aztán a zsaruk magukkal is vittek. 

„Ha másra nem, arra biztos jó volt ez a történet, hogy a tolvajok kétszer is meggondolják, hogy más kutyájához nyúljanak Újbudán, ahol ennyire összetartanak az emberek és így segítik egymást” – fogalmazott az állatvédők vezetője.





 





Ezeket olvastad már?
Folytatódik a táblaháború Újbudán

Folytatódik a táblaháború Újbudán

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

A háborús helyzet fokozódik: Franciaország és Lengyelország is atomfegyverekről beszél

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

„Senki nem segített” - ököllel ütötték a 26 éves Csengét az 1-es villamos megállójában

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

Rejtegethették előttünk - új bolygó bukkant fel a naprendszerünkben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás