Kivételező BKV-ellenőrök és gyerekekre támadó varjak: minden összejött

Két kisgyerek tragikus drámája és a buszbaleset mellett a BKV-ellenőrök és a fiókáikat védő varjak mozgatták meg legjobban olvasóinkat: válogatás legolvasottabb heti cikkeinkből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.21.
top 5

Szülei szeme láttára tépte szét a hatéves kisfiút a család kutyája

Körülbelül 90 ezer forintért árulták a Facebookon azt a kutyát, aki csaknem egy kisfiú végzete lett az ebet megvásároló családnál. A család a képek alapján egyből beleszeretett a kutyába, és el is mentek megnézni. A tulajdonosánál még egy puha, aranyos, kedvesen ugrándozó kiskutyának tűnt, ám amikor hazavitték, észrevették, hogy rendkívül rosszul szocializált. A szörnyű részleteket ebben a cikkünkben olvashatja...

 

A kórházi osztály ajtajáról tudták meg, hogy rákos a 6 éves Pamela

Határtalan élni akarás jellemzi azt a rákos kislányt, aki mindenre képes, hogy meggyógyuljon. A kislányról, akit szülei csak Pamacsnak becéznek, három és fél éves korában derült ki, hogy leukémiás. A Békés vármegyében, Köröstarcsán élő család megpróbáltatásairól az anyuka, Gödényné Schmél Anna mesélt cikkünkben.

 

Tragikus buszbaleset: kiderült, ki az áldozat

Az egész országot megrázta a miskolci és budapesti nyugdíjas turistákat szállító busz balesetének története. A hajnali indulás miatt sok utas aludt a baleset pillanatában, amikor a Prágába tartó busz egy szlovákiai autópályán felborult. A turistabusz közel 100 kilométeres sebességgel egy kamionba rohant. Összessen 59 ember sérült meg, egy pedig meghalt. Rengetegen olvasták cikkeinket a rokonok és a szemtanúk beszámolóiról.

 

Kiakadt a budapesti utas: kivételeznek a BKV-ellenőrök?

Sorra arról panaszkodnak a budapestiek, hogy míg őket a legapróbb mulasztásért is előveszik a BKV-ellenőrök, addig a tömegközlekedési eszközökön utazó hajléktalanokat meg sem szólítják, nemhogy ellenőrzik, hogy van-e érvényes menetjegyük... 

kivételeznek a budapesti BKV-ellenőrök

Nem csoda, hogy erről szóló cikkünket rengetegen olvasták, és Facebook-oldalunkon is beindult a kommentek áradata...

 

„Menekültünk, de jött utánunk” – varjaktól féltik a gyerekeiket a budapesti játszótéren az anyukák

Több kerületben is megjelentek a varjak, már Újpesten és Újhegyen is történtek varjútámadások, bár a legveszélyesebb helyszín mind közül talán a kőbányai, ahol egy játszótér közelében próbálják védelmezni fiókáikat a varjak. És hogy hogyan védekezhetünk ellenük? Néha bizony harcolni kell! Íme a részletes tanácsok.

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás