Elképesztő! A 10 éves fiú ezért lőtte le az anyukáját

A kisfiú a tette után megrendelte magának az eszközt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.04.
gyilkosság kisgyerek pisztoly

A mai fiatalok már egy olyan digitális világban nőnek fel, ahol születésüktől kezdve elektromos eszközök veszik őket körül. Ettől sajnos úgy érezhetik, hogy szükségük van az újabbnál újabb kütyükre, és megsértődnek, hogy ha azt a szüleik nem engedhetik meg maguknak. Így történt ez az amerikai Milwaukeeban is, ahol egy édesanyát a 10 éves kisfia gyilkolta meg, miután nem vásárolt neki VR-szemüveget.

 A gyermek Quiana Mannt a saját fegyverével ölte meg, majd elvette a bankkártyáját és rendelt magának egy VR-szemüveget az Amazonról. 

A fiút két nappal később elvitték a rendőrök és most egy fiatalkorú bűnözők számára fenntartott intézményben tartják fogva, amíg felnőttkorú nem lesz. A kissrác elsőként azt állította, hogy nem akarta megölni az anyját, csak rá akart ijeszteni, de később a rokonai unszolására bevallotta, hogy szándékosan vette ki az anyja fiókjából a fegyvert. Ráadásul amikor bevallotta a tettét és bocsánatot kért, semmi sajnálat nem volt a hangjában – számolt be róla a Daily Star.

 

 

A dosszié további cikkei

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás