Kegyetlen sztori! Nemet mondott a fiatal lány, udvarlója erre elrabolta – Fotó!

Nyilván nem számított arra a fiatal lány, hogy ha nemet mond a barátjának, akkor az képes lesz mindenre, csak hogy kikényszerítse belőle a boldognak nem mondható igent.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.04.
Módosítva: 2022.12.05.
visszautasítás emberrablás házasság

Ellenségeinknek se kívánnánk azt a meglepetést, ami a 18 éves Bella Ravoyanttal történt születésnapját követően. A fiatal lány ugyanis megünnepelte felnőtté válását, a partin pedig megjelent a 20 éves Amik Shamoyant is, akiről köztudott volt, hogy gyengéd érzéseket táplál Bella iránt. A férfi a buli hevében fel is tette a nagy kérdést, azonban a fiatal lány nemet mondott a házassági ajánlatra. Másnap Amik két családtagja meglátogatta a lányt, és elrabolták otthonából.

Amik ugyanis egy gazdag és befolyásos család sarja, akik nem ijednek meg az illegális eszközök bevetésétől sem. A fiatalember rokonsága úgy gondolkozhatott, hogy menyasszonyt lopnak a gyermeküknek. 

Bella apja érthetően nagyon feldúlt lett az eset után, ezért magához vett egy puskát és bement egy kávézóba, ahol hadonászni kezdett vele és ott kereste először a lányát. A vendéglátóhely ugyanis Amik családjának tulajdonában van. Itt azonban nem járt sikerrel. Miután ez az agresszív fellépés nem vezetett eredményre, elment a rendőrségre és feljelentést tett.

Bellát napokig fogva tartották, mire szerencsésen meg tudott szökni a Shamoyant család karmai közül. Egyenesen a rendőrségre ment, ahol az apja feljelentése miatt tudtak róla és azonnal hazavitték. Néhány órával később maga Amik Ravoyant is feladta magát, miután kiderült, hogy egy köztéri kamera rögzítette az emberrablást. A fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezték, ahol egyetlen dolgot kért, hogy a bátyjával és az apjával tarthassa a kapcsolatot. A Metro beszámolója szerint mindkét férfi szerepelt már szövetségi körözési listákon.

 

A dosszié további cikkei

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás