Véletlen tragédia! Saját kutyája lőtte le az újdonsült apukát

A férfinak 10 napja született meg a gyermeke.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.05.
vadászbaleset tragédia édesapa halál

Szomorú vadászbaleset történt Törökországban a Kizlan-fennsíkon. Egy 32 éves férfi, Ozgur Gevrekoglu és a barátai egy hétköznapi vadászaton vettek részt, megünnepelvén, hogy a férfi 10 napja édesapává vált. A zsákmányejtés után mindenki elégedetten indult haza, azonban Ozgur a kocsija csomagterébe kibiztosítva tette el véletlenül a puskáját. Ezután füttyentet a kutyájának, hogy szálljon be, a szófogadó eb pedig bepattant az autó hátuljába, és véletlen a mancsával rálépett a fegyver ravaszára, amely eltalálta gazdája testét. Ozgurra közvetlen közelről lőtt rá a saját fegyvere.

A mentősök gyorsan kiérkeztek a helyszínre, és kórházba szállították az édesapát, azonban az életét már nem tudták megmenteni – számolt be róla a Newsweek.

A tragédiát még szomorúbbá teszi, hogy a férfi tapasztalt vadász volt, és imádta a kutyáit, akikkel rendszeresen járta az erdőket, és erről gyakran posztolt a Facebook-oldalán is. A török vadásztársadalom egy emberként búcsúzik a társuktól, a legnagyobb vadászcsoport bejegyzésében így írnak Ozgurról:

„Drága vadászbarátaink, Ozgur Gevrekoglu egy szerencsétlen baleset következtében veszítette életét. Allah irgalmazzon az elhunytnak, és sok türelmet kívánunk a hátrahagyottaknak. Ismét megtapasztalhattuk, hogy milyen rossz dolgok történhetnek velünk, hogyha gondatlanok vagyunk. Ne felejtsétek el kiüríteni a puskátokat és biztonságba helyezni a vadászat után. Reméljük, hogy egyszer még találkozunk barátunkkal a végtelen vadászmezőkön.”

 

 

A dosszié további cikkei

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás