RETRO RÁDIÓ

Kulcsár Edina: Úgy érzem, az én időm most jött el 





Izgalmasan alakul Kulcsár Edina nyara. Az influenszer párjával, valamint gyermekeivel is külföldön vakációzott néhány napot, a két nyaralás pedig teljes mértékben feltöltötte az édesanyát.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.08.16.
vallomás

Mozgalmasan alakul Kulcsár Edina nyara. Az üzletasszony évek óta idén először engedte meg magának a pihenést, ráadásul rövid időn belül két külföldi minivakáción is részt vett. Kedvesével, Varga Márk G.w.M-mel utazott Görögországba, majd nemrégiben két gyermekével, a négyéves Medoxszal és a kétéves Ninával, valamint édesanyjával és az egyik kolléganőjével is odalátogatott. Jóllehet, nem többhetes utakról, csipán néhány napos pihenésekről volt szó, Edina mégis feltöltődve érkezett haza, és már az itthoni terveire fókuszál.

Romantikus nyaralás kettesben

Edina és rapper kedvese év eleje óta alkotnak egy párt, szerelmüket pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy már össze is költöztek, a kezdeti támadások ellenére pedig a mai napig kitartanak egymás mellett. Kapcsolatukat a görögországi vakáció is megerősítette, ami ezúttal csak a pihenésről és az egymásra koncentrálásról szólt.

Mind a két nyaralást néhány nap alatt szerveztem le. Márknak rengeteg fellépése van, ami miatt nehezebb tervezni, de sikerült Zakynthoson lefoglalnom egy last minute utazást négy napra. A gyerekeknek volt két hét szünetük ovi-bölcsi tekintetében, így az apukájukkal felosztottuk ezt az időszakot, Márkkal pedig úgy gondoltuk, hogy hasznosan töltjük azt az időt, amikor a kicsik nincsenek velünk. Abszolút tökéletesre sikerült a pihenés, de jó volt hazatérni, mert a gyerekek is nagyon hiányoztak, és a munka is várt már – árulta el a Metropolnak Kulcsár Edina.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

Mindig korán kel

Kétgyermekes anyukaként Edina hozzászokott a korán keléshez, de a kettesben töltött nyaraláson azért megengedett magának egy kis pihenést is.

– Márk tovább aludt, de én általában már reggel hétkor ébren voltam, ami az én esetemben jónak számít, mert a kicsik miatt általában hajnalban ébredek – fogalmazott mosolyogva. – A páromat hagytam aludni, én pedig addig olvastam vagy a tájban gyönyörködtem. A hotel, ahol megszálltunk, csendes volt és nyugalmas, így mindketten feltöltődve érkeztünk haza.

Medox és Nina első repülőútja

Néhány nappal ezelőtt Edina a gyermekeivel is visszatért Görögországba. Egy gyerekbarát szállodában töltöttek néhány napot, de az utazás azért is számított különlegesnek, mert Medox és Nina életükben először ültek repülőgépen.

– Úgy érzem, pont jó életkorban kapták ezt az élményt, mert kisebb korukban talán nem élvezték volna ennyire. Mivel két aktív gyerekről van szó, anyukám és a barátnőm is elkísértek, aminek köszönhetően felváltva pihenhettünk egy kicsit a gyerekek mellett. Jó volt együtt lenni, a kicsik is nagyon élvezték a nyaralást, a repülőgépen pedig elképesztően jól viselkedtek. Medinek annyira tetszett az az érzés, amikor felszállt a repülőgép, hogy felkiáltott: „Anya, ezt még egyszer!” – mesélte nevetve Edina. – Rengeteg programon vettünk részt, és bár az utóbbi években nem igazán engedtem meg magamnak a pihenést, a jövőben igyekszem kicsit megengedőbb lenni magammal is. Ami pedig még fontosabb, hogy sok-sok élményt adhassak a gyermekeimnek!

Közcím: Elült a vihar

Bár év elején Edina és Márk sok támadást kaptak, amikor nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat, a nehéz időknek vége; a közvélemény megnyugodott, és így végre ők is átadhatták magukat a boldog időszaknak.

Már nagyon régóta úgy élem az életemet, hogy nem foglalkozom az idegenek véleményével. Tudatosan elzárkóztam ettől, és most már azt is sokkal jobban szűröm, hogy mit osztok meg a nyilvánossággal. Idő kellett ahhoz, hogy rendbe tegyek magam körül bizonyos dolgokat. Korábban sokszor mosolyogtam akkor is, amikor nem voltam jól, de mára ez megváltozott. Szeretnék kicsit jobban visszatérni a követőimhez, immár teljes nyugodtsággal. Úgy érzem, az én időm most jött el – fogalmazott a kétgyermekes édesanya.

Fotó: Metropol/Szabolcs László

 





Ezeket olvastad már?
„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás