„Nem vagyok kibékülve a súlygyarapodásommal” – Megmutatta alakját Tornóczky Anita

A kismama úgy érzi, kicsit több súlyt szedett fel a várandóssága alatt, mint ahogy azt szerette volna. Még ha Tornóczky Anita elégedetlen is, a kismamafotókon – ahol megmutatta nagy pocakját – sugárzik a boldogságtól.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.10.03.
Módosítva: 2024.10.03.
Tornóczky Anita várandósság súlygyarapodás terhespocak

Tornóczky Anita és párja, Miklós június közepén osztották meg az örömhírt, hamarosan szülői örömök elé néznek. Az egykori műsorvezető hosszú utat tett meg idáig, és abból sem csinált titkot, hogy lombikprogram segítségével valósul meg az álma, hogy anya lesz. 

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita hamarosan anya lesz (Fotó: Szabolcs László)

Tornóczky Anita pocakja már hatalmasra nőtt

Míg a kismama pocakja napról napra növekszik, nemrég egy közös nyaraláson vettek részt, ami már az utolsó kettesben eltöltött pihenésük, hiszen november végén, december elején már hárman, családként folytatják az életüket. Most kismamafotózáson voltak, az ott készült fotókból mutatott meg egyet a műsorvezető. Pocakja már hatalmas, és gyönyörű kismama, ő azonban elégedetlen küsejével, úgy érzi, több kilót szedett fel a kelleténél. Követői megnyugtatták, nincs miért aggódnia.

Bár nagyon nem vagyok kibékülve a súlygyarapodásommal, de ennek ellenére, vagy épp pont ezért szerettem volna néhány »kismamás« képet.

„Időm és energiám a házfelújítás mellett nem volt klasszikus több órás, nagy ruhás storyhoz és az is nagy előny, hogy @vivienborzi 20 éve ismer és @raczbarbiestyle pontosan értette, mit szeretnék viselni. Néhány képet megosztok majd Veletek, mert szeretem a végeredményt. Egy biztos, örök emlék” – írja Anita a fotó mellé.

„Nincs semmi gond”

Rajongói épp az ellenkezőjét erősítették benne, rengeteg kedves kommenttel nyugtatták a leendő anyukát, nincs miért aggodalmaskodni.

Miről beszélsz Anita? Nagyon szép vagy, irtó jól áll neked a pocid, és persze az a csodálatos érzés, amikor mozog a picur! Élvezd nagyon puszi ” – olvasható az egyik kommentben.

Gyönyörű vagy! Nincs semmi gond. Csodálatos a kép!” – írja az egyik követője.

A súlygyarapodás legyen a legnagyobb gondod! Örülj a várandósság minden percének, mert az egy csoda!” – nyugtatta egy rajongója.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás