„Nagyon nehezen találom a szavakat” – Németh Kristóf megszólalt Sallai Nóra szörnyű balesetéről

Megrendítette az országot a Jóban Rosszban sorozatban megismert színésznő drámája, aki kisfiával súlyos autóbalesetet szenvedett. Sallai Nóra állapota még mindig válságos, sürgősen vérre van szüksége ahhoz, hogy meg tudják menteni az életét. Németh Kristóf a Metropolnak elárulta: ő mindenképpen elmegy az irányított véradásra és bízik benne, minél többen csatlakoznak hozzá.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.10.02. 16:45
Módosítva: 2024.10.02. 16:51
Sallai Nóra balesete irányított véradás

Pillanatok alatt összefogott a hazai művészvilág a még mindig válságos állapotban lévő színésznő megmentéséért. Mint ismert: Sallai Nóra Alsónémediben szenvedett súlyos autóbalesetet. A 44 éves, kétgyermekes édesanya és ötéves kisfia kettesben egy családi látogatásról tartott hazafelé, mikor megtörtént a borzalmas baleset.

Sallai Nóra
Sallai Nóra gyermeke és a színésznő megsegítésére hívja az embereket Németh Kristóf is Fotó: MW

Németh Kristóf: Mindenki a maga hite szerint küldje Sallai Nórának az energiát!

A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki, amikor hatalmas sebességgel száguldott arra egy BMW. Az említett jármű sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, Sallai Nóra és gyermeke a roncsba szorult. Súlyos sérülésekkel, válságos állapotban szállították őket kórházba, és a hírek szerint sajnos még mindig nem javult a helyzet. Az édesanyára a következő napokban több műtét vár, és sürgősen vérre van szüksége ahhoz, hogy meg tudják menteni az életét.

Ha nem ismerném személyesen, akkor is elmennék vért adni” – kezdte lapunknak Németh Kristóf Sallai Nóra balesete kapcsán. 

De ráadásul ismerem, együtt játszottunk a Karinthy Színházban az Egyenlőség című darabban. Sallai Nóra kisfia és a középső fiam egyidősek. Nagyon nehezen találom a szavakat, el sem tudom képzelni, mit él át a családjuk. Ez egy katasztrófa, ami velük történt, nagyon megrendített minket. Kérek én is mindenkit, hogy a maga hite szerint küldje neki az energiát, az erőt, imádkozzon értük, és aki tud, az menjen az irányított véradásra, én is megyek, ez a legkevesebb, amit megtehetünk érte!

Irányított véradás Sallai Nóra megsegítésére

Október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12–18 óra között is lehet vért adni, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett, de egyébként az egész országban lehetőség van vért adni a plazmaadó pontokon. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére tajszám: 086 162 010.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás