Kiakad a cukiságmérő: így köszöntötte lánya Rácz Jenőt

A sztárséf a napokban ünnepelte 34. születésnapját csendesen, családi körben. Rácz Jenő egy különleges ajándékot kapott feleségétől, amiben az elmúlt év fontos pillanatai voltak.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.10.
Módosítva: 2024.10.10.
Rácz JEnő születésnap köszöntés

A hazai sztárvilág egyik álompárja Rácz Jenő és Gyuricza Dóra. A szerelmesek házassága mesébe illő: három éve mondták ki a boldogító igent, majd megszületett kislányuk, Kamilla is, akit természetesen a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretnek. Harmóniában és összhangban élik az életüket, sőt a sztárséf remekül megtalálta az egyensúlyt a családi élet és a munka között.

Rácz Jenő és felesége
Hatalmas az összhang Rácz Jenő és Gyuricza Dóra között Fotó: Szabolcs László

Rácz Jenő csendesen, a családja körében ünnepelte  a 34. születésnapját a héten. Ebből az alkalomból felesége, Dóri egy videómontázst készített az elmúlt egy évről, amiben főként az apa-lánya pillanatok álltak a középpontban – a szép feleség ezzel kívánt férjének boldog születésnapot. Persze a nem mindennapi köszöntés a rajongóknak is nagyon tetszett, akik szintén olvadoznak  az Instagramra felkerült aranyos emlékek láttán.

Fiatalon nem ünnepelte a születésnapját Rácz Jenő

A legtöbb embernek az egyik legnagyobb élménye – talán a karácsony mellett – a saját születésnapja, hiszen aznap minden csak körülötte forog. Igaz, Rácz Jenő egy kicsit máshogy gondolkodik erről. A sztárséf sokáig egyedül ünnepelte ezt a jeles napot, mert 18 éves korától kezdve hosszú éveken át külföldön dolgozott, magányosan.

Engem valahol gyermekkorban elhagyott az a hatalmas örömérzet, amit a születésnapok jelentenek, és azóta sem talált vissza hozzám. Túl hamar kellett felnőnöm: nem lehettem elég ideig az az önfeledt gyerek, aki ezt meg tudja élni. Ettől még persze nagyon jólesik, amikor meglep a családom vagy kapok valakitől ilyenkor két jó szót

 – mesélte a Hot! magazinnak a sztárséf.

@gydorejj Ahogy én látlak❤️ Boldog születésnapot @Ràcz Jenő séf ❤️ #dadsoftiktok ♬ original sound - Ethan Hodges

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás