Kitüntetést kapott Puskás-Dallos Peti, nem akármivel érdemelte ki

Az énekes nem akármilyen megtiszteltetésben részesült. Puskás-Dallos Peti állatvédelem terén tett munkájáért kapott kitüntetést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.10. 18:15
Puskás-Dallos Peti kapás boglárka állatvédelem

Puskás-Dallos Peti rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiálljon a fontosabb ügyekért, és azokra mások figyelmét is felhívja. Az énekes jótékony tevékenységét ezúttal különleges elismeréssel jutalmazták.

Puskás-Dallos Peti
Puskás-Dallos Peti szívügyének érzi, hogy kiálljon a fontos ügyekért (Fotó: TV2)

Puskás-Dallos Peti szívügyének tekinti az állatvédelmet

Peti közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel: 

Az a megtiszteltetés ért, hogy ebben az évben Kapás Boglárka és én részesülhettem kitüntetésben az állatvédelemért tett aktivizmusunkért, felszólalásainkért. Nagyon megható kiváló szakemberek és számomra is példaértékű állatvédelmi aktivisták mellett állni egy egyre fontosabb és jelentőségteljesebb témában, ami nem mellesleg a szívügyem. Köszönöm mindenkinek, aki támogat ebben.

A fotókon Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszónővel mosolyognak, illetve feleségével, Puskás-Dallos Bogival

Sallai Nóra balesete is megérintette

Puskás-Dallos Peti nem csak az állatvédelemért állt ki: a napokban szívszorító, ugyanakkor végtelenül határozott hangvételű bejegyzésben fakadt ki kolléganője, Sallai Nóra balesete kapcsán. Nyílt levelének egy részlete így hangzik: 

Megöltetek egy gyermeket, tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül… Azért, mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek , mert villogni akartok, mert f*szgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok.

Peti felháborodása egyébként erősen megalapozott, és arra irányult, hogy mennyire gyűlöletes dolog versenyezni az utakon, ezzel mások életét veszélyeztetve. Üzent ezzel azoknak a sofőröknek, akik rendszeresen raliznak az utakon, és üzent ezzel a vagánykodó közszereplő ismerőseinek is, akik azt gondolják, hírnevükre hivatkozva bármit megengedhetnek maguknak.

Az biztos, hogy Peti a jó ügyek mellett teszi le a voksát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás