Hihetetlen változás! Ilyen volt régen Nagy Bogi

A varázslatos hangú énekesnő ugyan még nagyon fiatal, hiszen csak 22 éves, de a zenei karrierje már szépen ível felfelé, és egy évvel ezelőtt férjhez is ment. Nagy Bogi sokat változott, amióta felfedezték tehetségét. Igazán gyönyörű nő lett, most azonban megmutatta, miből lett a cserebogár.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.14. 10:00
Módosítva: 2024.10.14. 10:54
énekesnő változás Nagy Bogi nőiesség tehetség

Nagy Bogi még gyerek volt, amikor felfedezték csodás tehetségét Az ének iskolájában, azóta pedig szinte folyamatosan rivaldafényben van, így mondhatni a szemünk láttára nőtt fel és vált érett, gyönyörű nővé. A ma már elismert énekesnő nemcsak stílusban és zeneileg, de természetesen külsőre is rengeteget változott az évek alatt, most azonban megmutatta, milyen is volt régen.

Nagy Bogi
Nagy Bogi Instagram-oldalán mutatta meg, mennyit változott az elmúlt kilenc évben Fotó: Facebook

A maga 22 éve ellenére sok minden van Bogi mögött. A fiatal lányt mindössze 13 évesen, 2015-ben ismerhette meg az ország, amikor Az ének iskolája 3. évfolyamában megszerezte a 4. helyet. Azóta azonban számos saját dala született, a Csináljuk a fesztivált 7. és 8. évadában zsűriként szerepelhetett, most pedig saját zenekarával turnézik, a Nagy Bogi Live-val. Sőt, úgy tűnik a magánélete is a lehető legnagyobb rendben van, hiszen tavaly szeptemberben hozzáment élete szerelméhez, Marcihoz. Most azonban úgy tűnik, nosztalgiázott egy kicsit és a karrierje kezdetéről, 9 évvel ezelőttről osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán.

Nagy Bogi
Nagy Bogi dalain is látszik, hogy már egy felnőtt nő érzésiről szólnak Fotó: Instagram

Nagy Bogi igazi kifinomult nő lett

A legutóbbi fotóin azonban már szinte nem is hasonlít erre a kislányra, stílusában legalábbis semmiképpen. Na persze nem a vonásai változtak meg hirtelen. Bogi legutóbbi fotóiról csak úgy sugárzik a nőiesség és magabiztosság, ami biztosan annak is köszönhető, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és minden erejével a zenére koncentrálhat, amiben a férje is támogatja. Ezek alapján úgy tűnik, a családalapítás még várat magára, ám addig még jó néhány nagy dobásra számíthatunk tőle.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás