Hihetetlen élménnyel lepte meg férjét Nagy Bogi

A gyönyörű énekesnő és szerelme, Marci már több mint 3 éve alkotnak egy párt és a mesebeli New York-i lánykérés után tavaly ősszel össze is házasodtak. Nagy Bogi áprilisban ünnepelte 22. születésnapját, most pedig férje töltötte be a 30-at, aminek alkalmából az énekesnő egy hihetetlen élménnyel ajándékozta meg.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.31.
Nagy Bogi férj utazás születésnap ajándék

Nagy Bogi ugyan még csak 22 éves, de a karrierje szárnyal, hiszen nem rég ért véget élete első turnéja és egész nyáron egymást érik a koncertjei. Úgy látszik, a tehetséges énekesnő magánélete is révbe ért, miután tavaly hozzáment élete szerelméhez a nála 8 évvel idősebb Marcihoz, aki éppen most töltötte be a 30-at. A fiatal feleség meg is lepte párját egy valódi életre szóló élménnyel.

Nagy Bogi
Nagy Bogi különleges meglepetéssel készült férje születésnapjára (Fotó: Instagram)

Bogi egy felejthetetlen napot szervezett Marcinak erre a kerek születésnapra, ami miatt Londonba utaztak. A páros egy helikopteres repülésen vett részt a város felett.

Mindig is szerette Londont. 30. szülinapja alkalmából gondoltam örülne, ha láthatná felülről. Szerintem ezt sosem fogjuk elfelejteni

– írta a fotóhoz az énekesnő.

„Mondjuk nekem olyan hányingerem volt végig” – vallotta be.

Bár úgy látszik, ő nem tudta olyan felhőtlenül élvezni az utat, mint férje, a fotókon így is nagyon boldognak látszanak, és valószínűleg sokáig fogják még emlegetni ezt a napot.

Nagy Bogi és férje
Nagy Bogi és férje London felett repült helikopterrel (Fotó: Instagram)

Nagy Bogi a jelek szerint már jobban van

Az énekesnő egyébként nemrég még komolyon problémával küzdött, ugyanis mint kiderült, elmozdultak a fülkristályai, ami folyamatos szédülést, hányingert és gyengeséget okozott nála. Ez olyan súlyos volt, hogy csaknem egy koncertjét is le kellett mondania a turnéja alatt. Bár ezen a problémán leginkább csak a gyógytorna és a pihenés segít, úgy tűnik, Bogi már sokkal jobban van, hiszen ilyen tünetek mellett biztosan nem vállalta volna be ezt a programot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás