Végre kiderült Molnár György rejtélyes betegsége: ezért szédül az Omega gitárosa





Hónapokat várt erre a pillanatra Molnár György Elefánt. Kiderült, mi okozza a hosszú ideje tartó folyamatos szédülését.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.08.17.
Módosítva: 2023.08.17.
Omega Molnár György szédülés rejtélyes betegség

Ahogy arról lapunk beszámolt, hónapok óta rejtélyes betegség kínozza Molnár György Elefántot. Számos kivizsgáláson esett át, legutóbb egy TILT asztal nevű teszten esett át, ám ez sem hozta meg a várva várt eredményt. A szédülés továbbra sem szűnt, ami megnehezítette az Omega együttes gitárosának mindennapjait. Úgy tűnik, hosszú idő után kiderült, mi a probléma oka: a fülkristály elmozdulása. Nem is gondolnánk, milyen sokakat érint ez a „betegség”, ami egy, a napi tevékenységet befolyásoló panasz, az ilyenkor tapasztalt érzés pedig rendkívül kellemetlen.

Molnár György
Hónapokat várt az Omega gitárosa, mire kiderült, mi okozza a szédülését (Fotó: Dallos István)

„Eggyel kevesebb probléma”

Molnár Györgyöt nagyon megviselte ez az időszak, különösen azért, mert tavaly tavasszal, három év után másodjára is kialakult daganatos betegsége. Rengeteg időt töltött kórházban, a felépülése hosszú hónapokig tartott. Tavaly decemberben végre jó hír érkezett a zenészről, az ellenőrző vizsgálatok kimutatták: nem alakultak ki áttétek a szervezetében. Így most felcsillant a remény, hogy a kálvária véget ér. A Metropol érdeklődésére elárulta, mi az a titokzatos betegség, ami oly sok héten át megnehezítette az életét.

Javulgatok! A fülben lévő kristályok mozdultak el – kezdte lapunknak. „Az ágy szélén ülve jobbra, majd balra, felváltva kell dőlnöm. Tíz-tizenöt alkalommal kell ismételgetnem, ez valahogy rendbe rángatja az ember egyensúlyrendszerében lévő kristályokat. Ez nem egy végleges állapot, idővel rendeződik, csak ki kell várni türelmesen."

A zenész pedig, úgy tűnik, egyelőre inkább türelmes, és kerüli a medicinákat.

„Van rá gyógyszeres kezelés, de én most úgy döntöttem, elkerülöm az orvosságokat, maradok a mechanikus, régóta ismert módszernél. Ha a későbbiekben nem tapasztalok javulást vagy bármiféle pozitív változást olyan mértékben, ahogy azt kellene és ahogy azt elvárom, akkor majd megfontolom a tabletták beszedését. De bízom benne, erre nem kerül sor. Főleg azért, mert már most jelentkeztek a hatásai, sokkal könnyebb az ébredés, nem szédülök annyira, mint korábban. Eggyel kevesebb probléma” – mondta lapunknak az Omega együttes gitárosa.

Molnár György
Az utóbbi években nagyon sokat betegeskedett (Fotó: Bors)

„Próbálom tűrni a fájdalmat”

Sokan ismerjük az érzést, amikor az egyik probléma rendeződni látszik, máshol üt be a krach. Gyurinak egy régi betegsége is újra mutatkozni látszik.

Mindig van valami, a három évvel ezelőtt kialakult gerincsérvemmel is küzdök a napokban. Volt olyan, hogy nem tudtam lábra állni. Az elmúlt időszakhoz képest megint jobban érzem. Reggelente nagyobb a fájdalmam, aztán szépen óráról órára fokozatosan bejáratódik. Nem szoktam fájdalomcsillapítókat szedni, próbálom tűrni a fájdalmat”

– mondta Molnár György Elefánt.

„Pedig most nagy szükségem van az erőmre, mert nagy munkában vagyunk, átalakítás folyik nálunk, a gyerekeknek épül egy szoba. Most sem unatkozom, bőven van teendőm” árulta el a zenész





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás