Titokban ment férjhez Nagy Bogi – Fotó

Egy évvel a lánykérés után, a legnagyobb titokban ment férjhez Nagy Bogi.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.09.10.
Nagy Bogi férjhez ment titokban házasságkötés

Nagy Bogit szinte még gyerekként ismerte meg az ország Az ének iskolája című tehetségkutatóban. Az énekesnő fiatal kora ellenére is szép sikert futott be, legutóbb még a Csináljuk a fesztivált! zsűriszékében mutatkozott egy másik oldaláról.

Bogi sosem beszélt szívesen a magánéletéről. Legutóbb akkor szólalt meg szerelmi életéről, amikor szakított Varga Szabival, a Sztárban sztár + 1 kicsiben jöttek össze, bár csak a műsor után vállalták a kapcsolatukat. Az énekesnőt azonban hamarosan újra eltalálta Ámor nyila. Új párját 2021. elején mutatta meg a nagyvilágnak, ám sokat nem árult el a fiatalemberről. Egy-egy posztja által értesülhetünk élete nagyobb fordulatairól, így volt ez tavaly júliusban, amikor egy fotóval tudatta, romantikus körülmények között, New Yorkban, a Brooklyn hídon tette föl neki Nyári Marcell a nagy kérdést, melyre az énekesnő igent mondott. A napokban erről a pillanatról emlékezett meg Bogi, azonban azt nem árulta el, pontosan mikor kötik össze hivatalosan is az életüket.

Nagy Bogi és férje
Marcell tavaly, New Yorkban kérte meg Bogi kezét – Fotó: Nagy Zoltán

Ma 1 éve, hogy kicsalogatott a Brooklyn hídra napfelkeltét nézni hajnal 5-kor. Direkt megkért, hogy vegyek fel valami szép ruhát, mert szeretne pár képet csinálni. Nem tudtam, hogy ilyen képre gondol. Aztán, ahogy megérkeztünk a helyszínre, elkezdett összevissza beszélni, aztán kivett a táskájából valami dobozt és letérdelt… Mögöttünk sétált egy helyi fotós, de olyan kevés ember volt akkor a hídon, hogy fel sem tűnt, hogy valaki követ minket. Na és Marci letérdelt és feltette a legszebb kérdést, amit valaha hallottam. Életem pillanata volt.”

Nap mint nap visszagondolok rá. Most, hogy eltelt 1 év, lassan közeledünk a Nagy naphoz. Szeretem ezt az időszakot.

„Mint minden kapcsolatban vannak magas és mélypontok, én pedig nagyon hálás vagyok, amiért Mi egymásra találtunk. Szeretem az életünket – írta nagyjából két hónappal ezelőtt az Instragam-oldalán.

Most pedig, csaknem pontban egy évvel később, a legnagyobb titokban összeházasodtak. Az énekesnő még csak 21 éves, de úgy tűnik, biztos az érzéseiben, és Marcellben talált rá élete párjára. Egy gyönyörű esküvői fotóval tudatta mindenkivel: férjhez ment.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás