Tiszta vizet öntött a pohárba Harry: itt a válasz a sokakat érdeklő kérdésre

A herceg válaszára nagyon sokan vártak már.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.10.
Módosítva: 2024.10.10.
Harry herceg királyi család békülés

Mióta Harry herceg pár évvel ezelőtt búcsút intett a dolgozó királyi családi tagjainak, azóta folyton-folyvást felmerül a kérdés: visszatérhet-e végleges Angliába és képviselheti-e újra a koronát. Történik mindezt annak ellenére, hogy a herceg kijelentette: ő nem foglalkozik a monarchiával, az életét a jótékonykodásnak és az általa alapított Invictus Games-nek szenteli. 

Harry herceg válaszolt a kérdésre, amit folyton-folyvást kapott Fotó: AFP/AFP

Harry évekig nem is állt kapcsolatban a családjával. II. Erzsébet temetése óta apjával is csak akkor beszélt újra, amikor csapot-papot hátrahagyva Angliába rohant, hogy támogatásáról biztosítsa a rákbeteg III. Károlyt. Akkor volt egy 30 perces találkozójuk, ám azóta sem történt semmi. Akkor mégis úgy nyilatkozott, hálás azért, hogy láthatta az apját. 

A nagy kérdésre pedig , hogy végül visszatér-e a királyi családba, mint dolgozó fél, így válaszolt:

Nem. Nem hiszem, hogy ez valaha is újra opció lesz. Még ha születne is egyetértés köztem és a családom között, létezik egy harmadik fél, aki mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ez ne legyen lehetséges. Nem fog megállítani minket abban, hogy visszatérjünk, de ellehetetleníti azt.

És, hogy ki is az a bizonyos harmadik fél? A brit sajtó, mely ellen Harry már nem egyszer indított pert az elmúlt évek során. Ennek ellenére reméli, hogy a bátyjával, Vilmos herceggel azért majd  kibékülhet. Ráadásul úgy véli, ezzel a lépéssel vissza is vághatna a brit sajtónak.

Semmi nem rémítené meg őket jobban annál , minthogy én és Vilmos újra szövetséget kötünk

– idézi Harry szavait a brit sajtó egyik meghatározó orgánuma, a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás