„Ez nem én vagyok” – Sokakat megdöbbentett Singh Viki videója

Erről igenis beszélni kell!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.03.
Módosítva: 2024.10.03.
singh viki visszaélés csaló figyelmeztetés

A csalóknak semmi sem szent – szemrebbenés nélkül csalnak ki pénzt és bankkártyaadatokat idős, beteg, rászoruló vagy pusztán jó szándékú emberektől különböző cégek, esetleg ismert emberek nevében. Hogy ezzel kárt okoznak a csőbe húzottaknak vagy az általuk lejáratott hírességeknek? Nos, ez minden bizonnyal egy cseppet sem érdekli a csalókat. Most éppen Singh Viki tett ki egy videót a TikTok-csatornájára. Nem csoda, hogy sokakat megdöbbentett Singh Viki videója, melyben az énekesnő megmutatja, milyen kamuprofil készült a nevével és képeivel. Az álprofil mögé bújt csaló pedig Viki nevében kért pénzt a lehetséges áldozataitól...

singh viki
Singh Viki videóban leplezi le azt az álprofilt, melynek készítője az énekesnő nevében kér pénzt a potenciális áldozataitól (Fotó: Gabe / Ripost)

„Sziasztok! Kérlek, osszátok, segítsetek nekem, mert ez a profil természetesen nem én vagyok! Ez a »dancer at indiana magyar előadó... üdvözöllek privát chat fiókomon Singh Viki« ez pénzt kéreget az én nevemben különböző chatszolgáltatásokért cserébe, meg hogy barátok lehetünk és ezért fizetnie kell az embereknek [...] Többen szóltak nekem, illetve kérdezték, hogy ez én vagyok-e valójában. Természetesen nem én vagyok, úgyhogy, kérlek, jelentsétek, tiltassátok és véletlenül se fizessetek neki!”
– hangsúlyozza a hivatalos TikTok-csatornájára feltöltött videójában Singh Viki.

„Én soha nem kérnék senkitől pénzt, higgyétek el! Úgyhogy ez nem én vagyok!”
– nyomatékosítja az énekesnő.

„Nem semmi”, „Osztva”, „Azta” – röpködtek a hozzászólások a videóhoz. Bár úgy tűnik, hogy az énekesnő által jelzett álprofilt törölte a Facebook, ez sajnos nem garancia arra, hogy más fotókkal és szöveggel újabb, Singh Viki vagy más ismert ember álprofilja ne jelenjen meg a közösségi médiában. Ha ismert ember nevében gyanús ismerősjelölést, meglepő üzenetet kapsz, gyanakodj! Egyes közösségi médiafelületen pipa vagy egyéb jel jelzi, hogy visszaigazoltan az adott illetőhöz tartozik a médiafelület (ugyanakkor a követők száma is beszédes lehet!), nem pedig egy rajongói vagy rosszabb esetben csaló által üzemeltetett oldalról van szó. 

@singhvikiofficial

‼️‼️‼️Átverés ‼️‼️‼️ Osszàtok‼️‼️

♬ eredeti hang - Singh Viki

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás