Nagy a baj: Aljas csalók áldozata lett a Szomszédok sztárja

Pásztor Erzsi nevét és arcát felhasználva akar pénzhez jutni egy gátlástalan csaló a TikTokon. A Szomszédok sztárja és a rajongók egyelőre tehetetlenek.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
Pásztor Erzsi csalás színésznő Szomszédok

A Kossuth-díjas Pásztor Erzsi neve és arca az elmúlt évtizedekben valósággal összeforrt a Szomszédok című sorozatban alakított karakterével, Janka nénivel, annak ellenére, hogy van köztük néhány alapvető különbség. Például az, hogy Pásztor Erzsi egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, Janka néni viszont szeretett a pohár fenekére nézni, főleg, ha Vágásiék kínálták meg egy-egy pohárkával.

Pásztor Erzsi, Szomszédok
Csalók éltek vissza a Szomszédok sztárjának nevével (Fotó: Bánkúti Sándor)

Visszaélés áldozata lett a Szomszédok legendája

A 87 éves színésznő mindenesetre a sorozat egyik ikonikus alakjává nőtte ki magát, népszerűsége pedig a mai napig tart, jóllehet, a Szomszédok 331 epizód után véget ért. Sajnos épp ebből a páratlan népszerűségből akar hasznot húzni, pénzt szerezni egy gátlástalan kiberbűnöző, aki nem máshol élt vissza Pásztor Erzsi nevével és képmásával, mint a TikTokon. Janka néni néven hozott létre egy profilt, a követők nagy részének pedig sajnos egyelőre nem tűnt fel, hogy nem a színésznő áll a dolog mögött.

A csalás azért már feltűnt Pásztor Erzsi egyik tisztelőjének is, aki a közösségi médiába hirdetett összefogást, ám egyelőre nem sikerült eltüntetni a kamuprofilt.

Posztjából kiderül, hogy egy csaló nő koldul a művésznő nevében úgy, hogy az ország ikonjának adja ki magát.

A profilnak sajnos már 2300 követője van, pedig süt róla, hogy semmi köze a valósághoz.

Szomszédok
„Élj a mának” – hirdeti a Szomszédok sztárjának kamuprofilja (Fotó: TikTok)

Bár megoldás egyelőre nem született a netes csaló ügyében, a színésznő rajongói remélik, hogy ha minél többen jelentik a pénzéhségből létrehozott oldalt, akkor Pásztor Erzsi előbb vagy utóbb megszabadul attól, aki visszaél a népszerűségével.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás