Bényi Ildikó és lánya terápiás céllal vásárolnak együtt

Ritka az olyan szülő-gyermek kapcsolat, ami a hétköznapokon túl még a munkában is összeér. Az Önök kérték műsorvezetője, Bényi Ildikó boldog, hiszen – ahogy látja – a lánya hasonló karrierúton halad, mint annak idején ő.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.10.07. 09:30
bényi ildikó Tótfalusi Fanni Szerencse Szombat

Nemcsak anya-lány kapcsolat van Bényi Ildikó és Tótfalusi Fanni között, hanem a televízió is összeköti őket. Bényi Ildikó lánya az utóbbi időben – amellett, hogy az M2 Petőfi TV képernyőse – a Dunán látható Szerencse Szombat műsorvezetőjeként köszönti a nézőket, míg az édesanyja az Önök kérték című műsort vezeti már hosszú évek óta.

Bényi Ildikó és Tótfalusi Fanni, a lánya: a közös hobbijuk a terápiás vásárlás METROPOL
Ritka az olyan kapcsolat, ami Bényi Ildikó és lánya között van (Fotó: Kovács Dávid / hot! magazin)

„Örömömben táncoltam, amikor megtudtam, hogy Fanni a Szerencse Szombat műsorvezetője lesz!” – kezdte Ildikó a hot! magazinnak, majd folytatta: „Értelemszerűen anyaként százszor jobban örülök az ő sikereinek, mint a sajátjaimnak.”

Jó újra átélni vele azt, amit annak idején éreztem, amikor megkaptam egy lehetőséget.

„Mindig küzdeni kell, hogy egyensúlyban legyen a következetesség és az engedékenység”

Különleges anya-lánya páros az övék, bátran megnyílnak egymás előtt, akár boldog, akár kevésbé pozitív élményük akad.

„Nagyon szoros a kapcsolatunk. Megvan az a bizalmi állapot, amely engedi, hogy a hibáinkat is felvállaljuk egymás előtt, és ez szerencsére mindig is így volt. 

Fanni életéből kimaradt a dacos kamaszkor, ami azért is érdekes, mert nálam sem volt ilyen probléma. Amikor hallom, hogy mások a kamaszkori problémákról beszélnek, csak fogom a fejem, hogy nem tudom, mi az.

„De ez sem pottyant csak úgy az ölembe. Úgy gondolom, rengeteg minden múlik a családi nevelésen és azon, hogy egyensúlyban legyen a következetesség és az engedékenység” – mondta Ildikó.

Bényi Ildikó és Tótfalusi Fanni, a lánya: a közös hobbijuk a terápiás vásárlás METROPOL
Szoros családi kötelék az övék (Fotó: archív / hot! magazin)

Bényi Ildikó elmondja lányának a véleményét, ha kell, ha nem

Mivel Fanni édesanyja gyakorlott tévés, így egyértelmű, hogy azt szeretné, ha a lánya is könnyedén venné az akadályokat a pályafutása során. Ezért, mint gyakorlott tévés, megnézi a lányát a képernyőn, és segít neki, hogyan fejlődjön, hogyan csinálja még jobban.

„Sokat adok anyukám véleményére. 

Az M2 Petőfi TV-nél is műsorvezetőként dolgozom, anya pedig nézi az összes adást, azt követően pedig elmondja a véleményét, és tanácsot is ad, amire nagyon is szükségem van.

"Hiába az anyukám, képes objektíven hozzáállni a dolgokhoz” – árulta el Fanni. Bényi Ildikó pedig hozzátette: „Elmondom neki a véleményemet, ha kell, ha nem! Szerencsére az évek alatt megtanultam súlyozni, hogy milyen hibának van nagyobb, illetve kisebb jelentősége, és már egyre kevesebb észrevételem van, hiszen Fanni folyamatosan fejlődik.”

Fanni jó ideje külön él a szüleitől, ugyanakkor abban a szerencsés helyzetben van, hogy közel lakik az édesanyjához, így rengeteg lehetősége van arra, hogy időt töltsön vele.

„Nyaralni általában együtt megyünk, és közös hobbink a terápiás vásárlás is." 

Mivel közel lakom, így sokszor készülünk együtt műsorokra, de filmet is szoktunk nézni.

"Az idei nyár abszolút a Balatonról és az ingázásról szólt. A nagy­pa­pám Északkelet-Magyarországon él, ahol anyukám szülőfaluja van, így e két térség között jöttünk-mentünk” – árulta el a Szerencse Szombat műsorvezetője.

Anyáról lányára

Bényi Ildikó öt és fél éven át köszöntötte a nézőket a Lottóshow adásaiban, így Fanni lényegében követi a pályán az édesanyját. Már kiskora óta kötődése volt a műsorhoz, hiszen egykor az édesanyját nézte otthonról a tévében, és próbálta megtippelni a nyerőszámokat.

Bényi Ildikó és Tótfalusi Fanni, a lánya: a közös hobbijuk a terápiás vásárlás METROPOL
Tótfalusi Fanni követi édesanyját a pályáján (Fotó: YouTube / Szerencsejáték Zrt. / hot! magazin)
További érdekes sztárhírekért olvass az e heti hot! magazint (Fotó: hot! magazin)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás