"Színvonalas és emelkedett műsor lesz" - Tóth Gabi izgatottan várja a Sztárban Sztár All Stars első adását

Az énekesnő kiemelte, hálás, hogy egy ilyen egyedülálló, színvonalas műsor részese lehet.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.07.
Tóth Gabi Sztárban sztár All Stars verseny

Megannyi várakozás után ma este rajtot vesz a Sztárban Sztár All Stars, ahol a 24 páros párbajban fogja megmérettetni magát, hogy ki a jobb. Azt egyelőre még nem tudni, mit kap a vesztes és a nyertes, de valószínű, hogy a győztes továbbjut, míg a rosszabb produkciót bemutató énekes távozik a műsorból. Az azonban már kiderült, hogy az első ilyen versengő páros Tóth Gabi és Trap kapitány lesz. 

Rajtol a Sztárban Sztár All Stars. Fotó:  TV2

A Sztárban sztár egykori zsűrije már nagyon készül, nagyon izgul az estével kapcsolatban:

Az elmúlt években mint mester is sok énekórán és táncórán vettem részt a versenyzőimmel, de nagyon izgatott vagyok, hogy most én lehetek a diák.

 - nyilatkozta az aranytorkú énekesnő, akit szerelme sajnos nem tud támogatni élőben majd a stúdióban, ugyanis Papp Máté Bencéék épp egy kínai táncturnén vannak.

Nagyon hiányzott már az, hogy én szereplőként lehessek ebben

 - vallotta őszintén a kamerák előtt hozzátéve, hogy nagyon erős mezőnynek lett tagja. Sőt kiemelte, egy olyan műsornak lehet a részese, ami a világon egyedülálló, ahol a szakma krémje, a piac vezető előadói küzdenek meg egymással, hogy a legjobbak között is a legjobb legyen valaki.

Ez egy nagyon színvonalas és emelkedett műsor lesz. Nagyon sokat fogunk nevetni és izgulni együtt ez biztos, de mivel mi egy nagy család vagyunk, támogatni is fogjuk egymást nagyon.

 - zárta sorait Tóth Gabi.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás