Kíváncsi vagy, mit evett volna Bobby Ewing, ha a Dallast Magyarországon forgatják? Mutatjuk!

Patrick Duffy Miskolc mellett Budapesten is körülnézett. A Dallas Bobby Ewingja a hazai gasztronómiába is belekóstolt. Most meg is mutatjuk, mit evett Patrick Duffy.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Dallas Patrick Duffy Bobby Ewing Magyarország

A CineFest filmfesztiválra érkezett hazánkba Patrick Duffy, a Dallas sztárja. A színész pedig nemcsak Miskolc szépséges helyeit járta végig itt tartózkodása alatt, hanem a fővárost is felfedezte. A Bobby Ewing karakterét alakító 75 éves világsztár tegnap egy újbudai bisztróban, a Zazie Bistro & Barban ebédelt, ahol megkóstolta a séf, Bíró Dani őszre hangolt új étlapjának ikonikus fogásait és a Dunában gyönyörködve élvezhette a magyar vendégszeretet utánozhatatlan hangulatát.

Patrick Duffy, Dallas Bobby Ewing
 A közösségi médiából is értesülhettünk Patrick Duffy Mol Campusban elfogyasztott ínycsiklandozó ebédjéről Fotó: Zazie Bistro & Bar

Lehet, hogy már Dallasban is hallották, hogy a Zazie megújult, vagány étlappal vár mindenkit?

fűzte hozzá az étterem a közösségi oldalán megosztott bejegyzéshez. 

Egy biztos, bár olaj nem folyik a Mol Campus földszintjén található Zazie padlója alatt, de a tányérokba mindenképpen igazi érték kerül, így Bobby Ewing is hosszasan és örömmel időzött el itt, élvezve a vagány, fiatal séf izgalmas alkotásait és a Kopaszi-öböl nyugodt vizének hullámzását.

Patrick Duffy isteni ételeket választott

Zellerkrémleves vadkörtével és lestyánnal, valamint négygombás tagliatelle. Erre a két fogásra szavazott Patrick Duffy, a Dallas egykori sztárja. A magyaros leves mellé a színész örömmel kóstolta meg a shiitake, csiperke, laska és shimeji gombákból álló fúziós fogást, mely a héten újonnan debütált étlap két ikonikus elemének számít.

Zazie Bistro & Bar
Patrick Duffy 2024-ben hazánkba látogatott és kíváncsian vetette bele magát a magyar gasztronómiába  Fotó: Zazie Bistro & Bar

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás