„Ezt mi most megkaptuk” – Nem így képzelte Tilla az Ázsia Expresszt

„Vagy elhiszik, vagy nem” – mondta a műsorvezetőből lett játékos.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.04.
Stohl András Till Attila Ázsia Expressz

Elrajtolt az Ázsia Expressz 5. évada, a sztárok pedig ismét bele kellett vessék magukat a szinte lehetetlenbe: szállást keresni idegenek otthonában éjszakára. Így tett a Till Attila és Stohl András párosa is, a két férfinak nagyon nehezen került fedél a feje fölé. Rengeteg házba bekopogtattak, mire valaki végre befogadta őket. Ott pedig olyat kaptak, amire végképp nem számítottak: a vendégszeretetbe az is bele tartozott, hogy étellel és itallal kínálták a pénz nélkül boldogulni kényszerülő játékosokat. 

Könnyekig hatódtak attól az önzetlen és jócselekedetekben mérhető szeretettől, mit kaptak (Fotó: TV2)

Nekem a legeslegmeglepőbb az volt, hogy befogatott minket a Herbert. És ezt most vagy elhiszik a tévénézők vagy nem, én is sokat gondolkodtam azon, hogy ez megrendezett. 

– mesélte Tilla, miután menedékre leltek az éjszakában. Tilla bevallotta: nem így képzelte az Ázsia Expresszt. Saját otthona melegében úgy vélte, ezek a fuvarok és szálláskeresési feladatok megrendezett jelenetek lehetnek, pedig nem azok. 

Nagyon érdekes, hogy nincs benne manipuláció. A tévénézők vagy elhiszik vagy nem, hogy a háttérbe sem fizet senki, de nekünk elég, hogy mi ezt most megéltük, hogy ezt mi most megkaptuk.

– közölte, s szinte csodálkozva szaladt ki a száján az őket befogadó által nekik készített vacsora láttán: „Ezt mi most megkaptuk”.

Játékostársát is mélyen megérintette ez a nem mindennapi metapasztalás.

Elbőgném magam attól, hogy az emberek itt milyenek

– mondta Stohl, mire Tilla könnyeit törölgetve reagált:

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire erős élmény, amikor kapsz valamit.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás