Megható: Vin Diesel is megemlékezett Paul Walkerről, aki 51 éves lenne

Vin Dieselnek nagyon hiányzik elhunyt barátja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.13.
megható Paul Walker Vin Diesel

Vin Diesel és Paul Walker a 2001-ben bemutatott Halálos iramban című filmmel arattak világsikert, az emelte őket igazi sztárstátuszba. A széria azóta is hatalmas siker, már a tizedik részénél tart, de sajnos már Paul Walker nélkül, ugyanis a színész 2013-ban egy szörnyű autóbalesetben elhunyt – máig gyászolja őt színésztársa és egyben barátja.

Paul Walker, Vin Diesel
Paul Walker és Vin Diesel / Fotó: ddp images via AFP

Vin Diesel azóta is rendszeresen megemlékezik elhunyt barátjáról, most például annak okán, hogy Paul Walker szeptember 12-én lett volna 51 éves.

Visszatekintve, negyed évszázaddal ezelőtt… Úgy hiszem, ez volt a pillanat, amikor tudtuk, hogy a testvériségünk megváltoztatja Hollywoodot, hogy te és én jelentettünk valamit a világnak… Multikulturális testvériség, amit nem a vér, hanem a szeretet köt össze. […]

 

Utazgatva a világban… Mindig van valaki, aki emlékeztet arra, mekkora hatással voltunk az életére. Vagy úgy, hogy büszkén mutogatják a kocsijukat, haha… vagy egyszerűen csak azt mondva, hogy úgy érzik, rajtunk nevelkedtek fel. Az a csodálatos testvériség, ami negyed évszázados.

Egy testvériség, ami időtlen, a szeretet a kötelék. Ezért örökké hálás vagyok… de a francba, nagyon hiányzol.

Boldog születésnapot…

– írta Vin Diesel, aki sokakat meghatott ezekkel a sorokkal.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás