Házasságáról vallott Metzker Viktória

Második házassági évfordulóját ünnepli a lemezlovas. Metzker Viktória a rengeteg munka ellenére is jól tudja működtetni a házasságát, ami manapság ritkaság.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.09.02.
Metzker Viktória szerelem házasság szuperkoncert

Folyamatos járja az országot a Rádió 1 népszerű lemezlovasa. Metzker Viktória nem kicsi feladatot kapott ezúttal, hiszen Ricky Martinnal léphet fel egy színpadon a Napi Mázli Szuperkoncert keretein belül. Ez egy méltó megkoronázása a nyárnak, ami egyáltalán nem volt eseménymentes a csinos dj számára.

20230515_metzker_12446_MW_bulvar_MK
Metzker Viki és férje, Gaben remek párost alkot (Fotó: Máté Krisztián)

„Szerencsére nagyon hajtós volt az egész nyár, illetve még a szeptember is ilyen lesz, amiért nagyon hálás vagyok persze, de majd november környékén lesz lehetőségem pihenni az év végi pörgés előtt. Nálunk, dj-knél a január, ami kicsit pihenősebb időszak. Ekkor szeretnénk elutazni a férjemmel, hiszen ő is folyamatosan járja az országot a zenekarával” – kezdte lapunknak Viki.

Metzker Viktória és férje, Gaben próbál minél többet randizni

Viki férjével, A BSW-ből ismert Gabennel együtt rengeteget tesz a házasságáért, így a rengeteg munka mellett a sok közös pillanatra is igyekeznek megfelelő időt szakítani.

„Elhatároztuk a férjemmel, hogy igyekszünk kicsit többet kikapcsolódni közösen, hiszen a rengeteg buli mellett nem mindig jutott elegendő idő a másikra. Legutóbb például Amszterdamban voltunk Justin Timberlake koncerten, ami egészen elképesztő volt! Júniusban volt a második házassági évfordulónk.” 

Öt éve leszünk együtt és fel sem tűnik, mert annyira kiegyensúlyozott és harmonikus a kapcsolatunk, hogy inkább azért szomorkodunk, mert repül az idő!

„Ezért szeretnénk minél több közös pillanatot szerezni, és ez a házassági évfordulónkon sem volt másképp. Elmentünk vacsorázni, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ezeknek a nagyobb pillanatoknak mindig kellő figyelmet szenteljünk” – mesélte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás