Házasság első látásra: nézd csak, kinek az exével bulizott Gyöngyi a szülinapján!

Micsoda bulivideó került ki az internetre!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.09.
Házasság első látásra Bogi Gyöngyi szülinap

Amilyen jól indult, olyan komoly hullámvölgyek kísérték Gyöngyi és Csabi párkapcsolatát a TV2 nagy sikerű Házasság első látásra című realityjében. Az anyakönyvvezető előtt kimondott boldogító igennél tökéletesnek tűnő összhang a nászúton kedvezőtlen fordulatot vett, s bizony nem egy veszekedés tarkította a pár házasságát, mely számos akadályt leküzdve végül nemcsak a 2023-ban forgatott műsor végét élte meg, de 2024 elejéig kitartott. Gyöngyi és Csabi békében vált el egymástól, s míg az egykori férj új párkapcsolatra lelt, a volt feleség friss gazdiként éli meg a szeretni és szeretve lenni varázslatát, felelősségét. 

gyöngyi csabi
A szakértők által összehozott párok közül Gyöngyi és Csabi házassága bírta a legtovább a TV2 Házasság első látásra című műsorából (Fotó: tv2)

Bár a műsor után a szereplők közül többen is tartják egymással a kapcsolatot, sőt Gyöngyi és János exe, Kornélia kifejezetten jó barátok lettek, több közös nyaralásra is kettesben indultak, Gyöngyi TikTok-oldalán frissen közzétett szülinapi buliján mégsem Nellivel, hanem egy másik egykori házastárssal táncolt önfeledten. Mutatjuk a videót! Felismered, kinek az exével bulizik Gyöngyuszka? (Ha nem jössz rá, a videó alatt eláruljuk!)

Nos, Gyöngyi táncpartnere nem más, mint Bogi, a csupa szív Geri egykori felesége.

 

Frissítés:

Hétfő délután kiderült, hogy tévedtünk: a videofelvételen – bár nagy a hasonlóság –, nem Bogi látható, hanem Gyöngyi egyik barátnője, aki a Házasság első látásra című sorozatban is feltűnt, támogatva Gyöngyit. Elnézést kérünk az érintettektől és olvasóinktól is a tévedésünkért.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás