Házasság első látásra – ilyen lesz az új évad? Üzentek a szakértők az utolsó forgatási napjukról

A tavaszi évadból ismerős szórakozóhelyről jelentkezett be Melinda és Viktor.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.24.
Módosítva: 2024.08.24.
Házasság első látásra Gaál Viktor Tóth Melinda forgatás üzenet

A végéhez közeledik a Házasság első látásra új évadának forgatása – derül ki a reality egyik pszichológusának, Gaál Viktornak a TikTok-csatornájáról. Bár az alkotókra még rengeteg munka vár, hiszen hat stáb hat hétnyi forgatási anyagát kell összevágni mintegy 30 részes sorozattá, vagyis október közepe előtt nem valószínű, hogy képernyőre kerül a TV2 sokak által várt reality-je, ugyanakkor a szakember által közzétett friss bejelentkezés egészen beszédesre sikerült! 

sajtotajekoztato
A tavasszal műsorra tűzött Házasság első látásra pszichológusai, (balról) Sarkadi Bálint,Tóth Melinda és Gaál Viktor (Fotó: Ripost)

„Üzenjük azt, hogy nem szabad biztonsági játékosnak lenni, hanem bele kell váni a lecsóba!”
– fogalmazott Tóth Melinda pszichológus, akitől kollégája, Viktor vette át a szót:
„Magyarul: vállaljátok be a nehéz helyzeteket, a sérülés lehetőségét, mert csak a kockázaton túl vár titeket az eredmény!” 

Ennek az összegzésnek a tükrében vajon milyenek lesznek az új házaspárok és mikre lesznek vagy nem lesznek képesek egymásért? 

Tóth Melinda és Gaál Viktor a héten a Mokka vendége volt, ahol Pachmann Péter kérdésére, miszerint lehet-e a tavaszi évadot überelni, határozott választ adott a két pszichológus.

„Lehet”
– reagált röviden, de megingathatatlanul Viktor.

„Mi azt gondoljuk, hogy ha lehet, akkor ez még izgalmasabb lesz! Nagyobb hullámhegyek és -völgyek nagyobb intenzitással fognak váltakozni.”
– veszi át a szót Melinda.

„Amit elárulhatunk, hogy az első évad alapján mindenki valami hasonlóra számít. Hát nem! Mi is Melindával ültünk a pszichológusi karosszékünkben és néha kapkodtuk a fejünket, hogy milyen fordulatok jönnek!”
– árulta el Viktor.

Nézd meg Gaál Viktor frissen közzétett TikTok-videóját a Házasság első látásra új évadának forgatási helyszínéről!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás