Házasság első látásra: feszülős top, miniszoknya – Geri után mást is szívesen nevel Bogi

Ki ne emlékezne a reality „protokollszakértőjére”?!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.15.
Házasság első látásra Bogi nevelés

Hiába teltek el hónapok, aki látta, abban ma is tisztán él, ahogy a Házasság első látásra című realityben rágózva az anyakönyvvezető és jövendőbelije elé vonuló, a kést látványosan lenyaló Bogi hogy nevelte illemre az asztal lapját könyökével illetni merészelő férjét, Gerit

bogi gergő
Keményen állta Bogi „próbatételeit” Geri, mégsem kapta meg a lány szívét (Fotó: tv2)

Nos, a műsor vége óta tudjuk, az egykori házasok ma már csak barátok, Bogi pedig annak idején fanyar humorral – és némi rágóval – az Instagramon temette el a méltóságát: a videóért kattints IDE!

Most viszont mintha a régi Bogi picit visszatért volna, és úgy tűnik, Geri után bárki mást is szívesen nevel. Miniszoknyás, feszülős topos fotó kíséretében igyekszik leszoktatni hibájukról azokat, akik rosszul ejtik Deadpool nevét.

„Tegnap megnéztük a Deadpool & Rozsomákot. Ha a »dedpúlt« »didpúlnak« ejted, szeretném, ha tudnád, hogy a hátad mögött kinevetlek”
– üzente Bogi. Bejegyzésére szívecskével reagált a realityből ismert Csabi, akit annak idején Gyöngyivel boronáltak össze a Házasság első látásra pszichológusai. Innen pedig nyílt csevej indult!
„Csabikám! vmikor egy lunch!”
– küldte ebédmeghívását Bogi. 
„im down”
– bólintott angolul az invitálásra Csabi, aki élete nagy részét az Egyesült Államokban töltötte.

Az alábbi képre kattintva további csini fotót láthatsz Bogiról, no meg a Házasság első látásra két szereplőjének nyílt levelezését is megtekintheted!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás