Fésűs Nelly: „Nem, nem az iskola kezdődött, hanem az új közös életünk!”

A színésznő szavaira csak úgy röpködtek a hozzászólások!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.02.
Fésűs Nelly Vajtó Lajos házassági évforduló

Micsoda fotók, micsoda bejelentés! Fésűs Nelly Instagram-oldalán is ünnepelt! Míg a legtöbb ember egyfajta nehézségként gondol szeptember elejére, hiszen sokak számára elkezdődik az iskola, s azzal együtt megnő az autók és a dugók száma a nagyvárosokban, addig a színésznő számára kifejezetten örömteli az ősz első napja! Hogy miért? Máris kiderül!

14 éve találta meg élete párját Fésűs Nelly Vajtó Lajos személyében, aki hat éve a férje (Fotó: Szabolcs László)

„2018. szeptember 1. – Nem, nem az iskola kezdődött, hanem az új közös életünk! 14 éve együtt, és ez a 6. házassági évfordulónk! «Amíg a világ, meg 2 nap»”
– zárta mesebeli fordulattal a színésznő élete egyik legfontosabb napjának felidézését a közösségi oldalán, ahová az esküvői fotóiból álló videómontázst is feltöltött. A Vajtó Lajossal közös képekhez a Rómeó és Júlia – Szerelem a gyűlölet ellen című musical egyik legszebb tételét (Aimer, azaz Szerelem) választotta.

A rajongók stílusosan gratuláltak a sztárpárnak – íme néhány frappáns köszöntés a  sok közül!

„Még sokáig, míg az összes tenger ki nem szárad bokáig”
– írta egy hozzászóló.

„Kívánok Nektek annyi, és olyan szeretetteljes együtt töltött évet, mint ami mögöttünk van! 35 év házasságnál tartunk, de még egy 25 bennünk van!”
– fogalmazott más.

„Még 100 ennyi boldog és csodaszép szerelmes napot kívánok nektek! Gyönyörűek vagytok, mint mindig! Imádom, hogy ilyen boldogság sugárzik az arcotokon!”
– lelkendezett egy újabb kommentelő.

Fésűs Nelly és  Vajtó Lajos – micsoda nagyszerű és elválaszthatatlan pár, milyen mesés esküvői fotók!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás