Tom Cruise becsajozott? 25 éves énekesnővel hozták hírbe a sztárt

A színész egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, ám a bennfentesek elárulták, hogy a sztárnak új barátnője van.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.08.
Módosítva: 2024.08.08.
énekesnő Tom Cruise Jelszina Harjova barátnő

Újra rátalált a szerelem Tom Cruise-ra? A színész tavaly decemberben még azzal tartotta lázban a sajtót, hogy összejött a nála 25 évvel fiatalabb orosz modellel, Jelszina Harjovával, ám a kapcsolat hamarosan kihűlt, ezért szakítottak. Legfrissebb lapinformációk szerint a sztárnak most egy 25 éves énekesnő, Victoria Canal az új barátnője.

Tom Cruise-nak a hírek szerint új barátnője van Fotó: Jung Yeon-Je/AFP

Az énekesnő és a színész a Glastonbury fesztiválon ismerkedett meg egymással, és azóta is folyamatosan együtt látják őket. A 62 éves Tom Cruise a megismerkedésüket követően meghívta Victoriát a Twisters: Végzetes vihar premierjére, sőt, saját helikopterével vitte oda a spanyol származású énekesnőt – írja külföldi forrásra hivatkozva a Life.hu.

A Glastonburyn találkoztunk és szóba került a közelgő premier, ő pedig azt mondta, gyere el velem

– nyilatkozta ezzel kapcsolatban az Instagram-oldalán Victoria Canal.

Victoria ezt követően a Mission: Impossible – Leszámolás forgatására is elkísérte Cruise-t, ami már a stábtagok között is pletykát indított el. Egyikük azt nyilatkozta, hogy Canal egész nap ott volt és nézte Tomot, ahogy forgat.

Ez több lehet barátságnál, még akkor is, ha a nagy korkülönbség miatt valószínűtlennek tűnhet. Elválaszthatatlanok egymástól

– nyilatkozta a bennfentes. 

A pletykák természetesen Canalhoz is eljutottak, aki szintén az Instagramján reagált azokra.

Srácok, ez szó szerint őrület, de úgy tűnik, a bulvársajtó azt hiszi, hogy Tom Cruise-zal randizom. Ezen behaltam. Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, de nem randizom vele, habár egy kedves művészről van szó

– szögezte le Victoria.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás