Visszahúz a szív: ezek a sztárok elhagyták Magyarországot, mégis visszajárnak

Egyre több magyar híresség dönt úgy, hogy külföldön próbál szerencsét. Ám hiába az irigylésre méltó életvitel, a hírességek is gyakran hazalátogatnak, például Polgár Tünde is.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.04.
Magyarország Polgár Árpád polyák lilla Dancs Annamari

Mindenhol jó, de legjobb otthon – tartja a mondás. A Metropol arra vállalkozott, hogy összegyűjti azokat a hazai hírességeket, akik külföldre költöztek a nyugodt, vagy épp kalandosabb élet reményében. Ők azok, akiknek bejött a külföldi élet, de teljesen nem tudtak elszakadni Magyarországtól, ezért gyakran hazalátogatnak.

Dancs Annamari a maffia hazájában vásárolt házat

Dancs Annamari
Dancs Annamari Szicíliában vásárolt házat Fotó: TV2

Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház ünnepelt dívája nemrég fogta magát, összecsomagolt, és férjével, Lászlóval meg sem állt a meseszép olasz szigetig, Szicíliáig. A színésznő bejegyzéséből akkor az is kiderült, nem vakációzni érkeztek a maffia bölcsőjének is nevezett sziget egyik legszebb részére, Taormina térségébe, hanem egy új élet reményében!

„Az elmúlt hónapokban nagy változásokon ment keresztül a családunk... És megtaláltuk a legújabb otthonunkat, ahol nagyon sok kaland vár ránk” – fogalmazott az Instagramon Annamari, aki nemrég veszítette el imádott édesapját, Dancs Árpádot. Nem kizárt, hogy ez a családi tragédia is közrejátszott a döntésükben.

A színésznő azóta azt is elárulta, szó sincs arról, hogy hátat fordított volna Magyarországnak. Családjával kétlaki életre rendezkedtek be, így Szicíliában és Magyarországon is van már otthonuk.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Kanadából is hazautazik

Polyák Lilla, Gömöri András Máté
Polyák Lilla és Gömöri András már több mint egy éve költözött ki Kanadába Fotó: TV2

A népszerű színészházaspár egy éve döntött úgy, hogy hátrahagyja mindazt, amit idehaza felépített és új életet kezd Kanadában. Gömöri András Máté és Polyák Lilla néhány napja hazatért, de mindössze 14 napot tölt Magyarországon. A kinti történetük igazi sikersztori, ám ennek ellenére gyakran hazahúzza őt a szívük. Gömöri egyébként filmszínészetet tanul a tengerentúlon, de bodybuilder versenyeken is indult már Kanadában.

Amikor megérkeztünk, akkor két nagyon kedves barátunk vállalta, hogy az első hónapot náluk tudjuk tölteni, úgyhogy megkaptuk a vendégszobájukat, és ott voltunk hárman: Lilla, Bulcsú és én. Mindenben ők segítettek nekünk mesélte a színész-testépítő még idén áprilisban.

Polgár Krisztáék hét éve költöztek Amerikába

Polgár Kriszta
Polgár Kriszta hét éve költözött Amerikába Fotó: Facebook

Polgár Kriszta nevét 2003-ban ismerhette meg az ország, hiszen akkor jelentkezett az első szépségversenyére, a Miss Balatonra. Ezen a megmérettetésen a második helyet zsebelte be, ám öt évvel később ismét színpadra állt, ahol ő lett a Miss Earth Hungary győztese. Ekkor Krisztának nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is kezdett alakulni. A szépségverseny után megismerkedett Szabolccsal, akivel 2013-ban egybekeltek, ráadásul ugyanebben az esztendőben megszületett első gyermekük is, Olivér. Azóta még két csemetével bővül a családjuk, ráadásul hét évvel ezelőtt Amerikába is költöztek, új otthonuk Texas lett.

Kriszta ennek ellenére minden nyáron hazalátogat Magyarországra, ám idén cseppet sem volt kellemes számára a hazaút.

Történt ugyanis, hogy a szépségkirálynő és a családja csak két átszállással tudott repülőjegyet venni, de mivel az első gépük is négyórás késéssel indult, így a csatlakozásokat is lekésték. És ez még nem minden...

„És here we go again! Négyórás késéssel indul a gépünk, így lekéstük a másik két csatlakozást. Áttettek egy másik gépre, de csomagunk nem lesz pár napig” – írta Kriszta még júniusban.

Polgár Árpád és Tünde Florida és Magyarország között ingázik

Polgár Tünde, Polgár Árpád
Polgár Tünde és Árpád évente 5 hónapot tölt Magyarországon Fotó: Archív

Polgár Árpád és Polgár Tünde hazánk egyik legismertebb házaspárja, akiket több műsorból és Polgar net nevű YouTube-csatornájukról is ismerhetnek már a nézők, annak ellenére, hogy évente mindössze hat hónapot töltenek Magyarországon, hiszen novembertől áprilisig floridai otthonukban élnek. Polgárék most azt is elárulták, hogy miért van ez így.

„Május végén már otthon leszünk és novemberig maradunk is. Ennyi pont elég Magyarországból, mert a hatodik hónap vége felé már vágyom ide, hiányzik a napsütés, a nyugalom. Bár ilyenkor egy hónappal az utazás előtt pedig már vágyom haza, a saját valóságomba, mert szeretünk otthon is lenni. És ha az ember megengedheti magának, hogy ilyen kettős életet éljen, akkor miért ne. Én pedig azt gondolom, hogy a magyar tavasznál szebb nincs, és azt soha nem tudnánk elképzelni, hogy végleg elhagyjuk Magyarországot” – mesélte Polgár Tünde a Metropolnak még áprilisban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás