Polyák Lilla és Gömöri András Máté kinti élete igazi sikersztori

Már a költözéskor tudták, hogy nagy kihívásokkal kell szembenézniük. Polyák Lilla és Gömöri András Máté azonban nagyon jól boldogul Kanadában



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.17.
Gömöri András Máté Kanada polyák lilla költözés

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a Tv2 Mokka című műsorának voltak a vendégei. Elmesélték, milyen nehézségeik akadtak Kanadában, hogy birkózott meg Máté a testépítőversenyek mellett az iskola kihívásaival, és kinek szárnyal legjobban a karrierje.

Polyák Lilla
Polyák Lilla és kedvese közel egy éve költöztek el (Fotó: Metropol)

Élménybeszámoló helyett koncert

Hazajövetelüket szinte rögtön egy koncerttel kezdik, ami eredetileg nem is volt tervben. Azonban annyian kérdezgették őket, meg kérték, hogy meséljenek kinti életükről, hogy úgy döntöttek, egy koncertbe foglalják. Nincs előre megtervezett koreográfia, egy nagy beszélgetésnek szánják.

Azt mondtam Lillának, hogy mi lenne, ha összeraknánk egy klubkoncertet az elmúlt majd egy évről. Közben a kedvenc dalainkat felelevenítjük, meg azokat a dalokat, amik ehhez az egy évhez csatlakoznak valamiért, és akkor így kitaláltuk ezt a szeretettel Kanadából koncertet” – mesélte Gömöri András Máté.

Ebben a koncertben az volt a koncepció, hogy olyan sztorikat is elmeséljünk, amik nem feltétlen csak a csilivili, és a boldogság része volt, hanem mik voltak azok a nehézségek, amikkel szerencsésen meg tudtunk küzdeni. Mert azért volt természetesen ilyen is. Például amikor megérkeztünk, ott voltak a felvételik. Az, hogy egy lakást találjunk, amit tudunk bérelni, ami a jó környéken van, közel van a gyerek iskolájához, és a főiskolámhoz, Lillának volt köszönhető. Egy nagyon jó lakást sikerült találnunk a Rosedale nevű környéken. De ez is egy két hónap kőkemény meló volt.

polyak lilla-gomori andras mate-08-BS
Sok kihívás ellenére is összetartanak (Fotó: Ripost)

Polyák Lilla és szerelme még mindig bizonyítani akarnak

Bár együtt kezdtek új életet egy új országban, még mindig nem érzik úgy, hogy mások elfogadják az ő kapcsolatukat. Ők úgy érzik, remekül alakul minden, még a rengeteg kihívás mellett is. Számukra az a lényeg, hogy a nehézségek mellett is tudjanak megfelelően kommunikálni egymással.

„Tele vagyunk olyan történetekkel, amikre tényleg azt mondtuk, hogy ez nem történhetett meg” – kezdte Polyák Lilla.

Olyan visszaigazolásokat kaptunk akár a lakással, akár Bulcsú iskolájával kapcsolatban, ami folyamatosan azt jelezte, hogy jól csináljátok, és jó az irány. Nem mondom, hogy nincsenek nehézségek, de számoltunk ezzel. Meg mi szeretjük is a kihívásokat, meg nem is ijedünk meg a feladatoktól se. Lassan már tíz évet tudhatunk magunk mögött. Kihívásokkal kezdődött, és kihívásokkal van tele.”

Meg bizonyítani is akarunk. Nem magunknak, hanem a külvilágnak, hogy ennek van bármi létjogosultsága.

„Megbeszéltük, hogy bármi van, az a legfontosabb, hogy beszéljünk. Mondd mindig, ha valami baj, ha valami nem jó, ha túl sok a kihívás” – válaszolta Gömöri.

Mindhármuk karrierje szárnyal

Míg Lilla rengeteget koncertezik Kanadában is, addig Máté testépítő-karrierje indult be. Rengeteget versenyzik, jó eredményekkel. Emellett a főiskolán is kimagaslóan teljesít. Elmondása szerint a kettő nem megy egymás rovására, sőt. Ráadásul Lilla kisfia, Bulcsú zenei karrierje is kapott egy hatalmas löketet.

„A kettő egymást segíti” – válaszolta Máté arra a kérdésre, hogy nem hátráltatja-e a versenyzés a tanulmányokban. „Amikor tudom, hogy nagyon nehéz időszakom lesz, olyankor azért vállalok rá egy versenyszezont, mert a versenyidőszak alatt annyira be van osztva minden napom, hogy sokkal hatékonyabb tudok lenni. Az iskolában presidents honorral teljesítettem, amit azt jelenti, hogy minden tárgyamból A-ra vagy A plus-ra tudtam végezni az első és a második félévben is (ez Magyarországon az ötösnek és a csillagos ötösnek felelne meg – a szerk).”

„Bulcsú jelentős szerepet játszott abban, hogy ezt a döntést meghoztuk” – tette hozzá Lilla. „Azóta három zenekarban játszik és teljesen ráfordult a jazz-zongorázásra. Ennek köszönhetően már elindult az ő karrierje is.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás