Megint áll a bál Meghan és Harry miatt: bárhol járnak, botrányt okoznak

A hercegi pár most éppen egy idegen ország népét haragítottak magára.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
Harry herceg botrány Meghan Markle luxus

Kolumbiai vendéglátóik legközelebb kétszer is meggondolják, hogy elhívják-e magukhoz Meghan Markle-t és Harry herceget! Az elmúlt héten ugyanis semmi másról nem szólt a nemzetközi sajtó, csak arról, hogy a sussexi házaspár tetőtől talpig drága holmikban, milliós ékszerekkel felszerelkezve vesznek részt a számukra összeállított programokon Kolumbiában, vezető politikusok társaságában, miközben az országot gazdasági problémák sújtják, az emberek egyre szegényebbek, s fokozatosan nő az agresszió. Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy az első nap Meghan Markle 18 millió forintnyi ékszert viselt magán egy olyan országban, ahol az emberek egyharmada éhezik.

Royal Salute Polo Challenge
Harry herceg és Meghan Markle kiskirályként látogat el külföldi országokba 
Fotó: Yaroslav Sabitov/PA Images/Getty Image

Ebben a felfokozott kolumbiai közhangulatban robbant a következő bomba a hercegi párossal kapcsolatban: kiderült ugyanis, hogy a kolumbiai állam közpénzen 1,5 millió font értékű személyi védelmet biztosít a sussexi pár számára. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 690 millió forintjába kerül az adófizetőknek, hogy náluk nyaral Meghan Markle és Harry herceg . A párt egyébként az ország alelnöke, Francia Marquez hívta el Kolumbiába, amiből politikai tőkét kíván kovácsolni magának – számolt be róla a DailyMail.

A biztonsági költségekbe egyébként beletartozik 3000 rendőr és katona, valamint helikopterek és keresőkutyák, bombaelhárító egységek, és golyóálló pajzzsal rendelkező kommandósok, amelyek végigkísérték a politikust és két barátját az országon át.

Harryék látogatása Calí városának egyik magas rangú tisztviselőjét is felbosszantotta, tudniillik ebben a városban ért véget a házaspár dél-amerikai körutazása. Andres Escobar a város biztonsági vezetője így nyilatkozott a témában:

Ezeket a milliókat fel lehetett volna használni a gyermekétkeztetés bővítésére, az anyák megsegítésére, az afro közösségek földhöz juttatására, vagy a sporthelyszíneink felújítására, a romok eltakarítására. Marquez asszony a közpénzt elherdálta gazdag fehér emberekre, akik bárhol fotózkodhattak az országunkban. Majdnem 2 millió dollárba került nekünk ennek az utazásnak a biztonsága, miközben sok kolumbiai éhezik, és alapvető szükségletek kielégítésére sincs elég pénze

– zárta sorait a politikus.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás