Vita a királyi családban: Vilmos herceg és Meghan Markle ordítoztak egymással

Katalin miatt vesztek össze.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.08.03.
katalin hercegné Meghan Markle Vilmos herceg

A Katalin hercegnéről szóló új könyvből kiderült, hogy hatalmas veszekedés robbant ki Vilmos herceg és Meghan Markle között korábban. A Catherine, the princess of Wales címen megjelent életrajzi könyv szerint évekkel ezelőtt volt egy komoly vita Katalin miatt.

Prince William visits  England Football team ahead of Euro 2024
Fotó: Northfoto

Vilmos herceg azután förmedt rá Meghanre, hogy az udvariatlan volt Katalinnal. Ez még 6 éve történt, azután, hogy Harryék összeházasodtak. A nászút után meglátogatták Vilmosékat, és a beszélgetés közben Meghan felhozta egy korábbi vitáját a hercegnével. Katalin hercegné azt szerette volna, ha Meghan bocsánatot kér tőle azért, mert a vita során a hormonjaira utalt.

Emlékszem: elfelejtettél valamit, erre azt mondtam neked, hogy ez nem számít, a terhesség miatt van ez, hiszen most született meg a gyereked. A hormonjaid miatt volt ez

- mondta Meghan.

Katalin erre azt felelte, hogy annyira nem ápolnak jó viszonyt, hogy a hormonjairól beszélgessenek. Vilmos itt lett dühös Meghanre és azt mondta, nagyon udvariatlan volt a feleségével. Meghan erre odalépett Vilmoshoz, és így vágott vissza neki:

Vidd el az ujjadat az arcomtól!

Ezután tapintható volt közöttük a feszültség, ami az évek során sem enyhült - írja a life.hu.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás