Liptai Claudia új mozgásformába kezdett, ezzel képtelenség kudarcot vallani

A műsorvezetőnek sem könnyű keményen kitartania a sport mellett, de most remek ötlettel állt elő, hogy kiküszöbölje a kudarc lehetőségét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
Liptai Claudia edzés életmód mozgás

Liptai Claudia július közepén töltötte be az 51. életévét, ebből azonban jó pár évet letagadhatna a még mindig szuperszexi műsorvezető. Hogy aktív életet él, az bizony enyhe kifejezés, de vele is előfordul hogy belefárad a munkába vagy csak az életbe. Ilyenkor nem a legkönnyebb még a sportolásra is figyelni, de Clau most egy remek ötlettel állt elő, hogy a kifogások helyett tényleg megmozduljon. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Máté Krisztián

A következőket ajánlja Liptai Claudia azon követőinek, akiknek nehezére esik elkezdeni vagy kitartani a sportolás mellett: 

Majd holnap, majd hétfőtől! Klasszikus mondatok ezek. Klasszikusan magam is használom őket. Ezért is kezdtem bele a számomra új mozgásformába vasárnap. A recept nagyon egyszerű. Elautókázni egy szép vízparti helyre, ahol fák is vannak meg nálam sokkal gyorsabban mozgó emberek. Most jön a legfontosabb rész. Az alanynak legalább 3 km-re el kell távolodni az autótól (persze a lábon ) és nincs mese ugyanezt a távot visszafelé is meg kell tenni. (Nagyon kedves kék buszos sofőr segítséget igénybe venni tilos.) És lehetőség szerint a mozgás időtartama nem napkeltétől napnyugtáig tart, hanem amennyire tudjuk intenzíven végezzük. A legfontosabb az egészből hogy mindez ne egy hétig tartson az életünkben hanem ameddig csak a szem ellát. A cél pedig nem más, mint hogy utolérjem Tom Cruise-t A Los Angeles-i olimpián!

– írta viccesen a műsorvezető, aki a képek alapján nagyon elszántnak tűnik.

Claudia edzés közben készült képeit IDE kattintva tudod megnézni! 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás