Ezt aztán a szerelem! Megható sorokkal köszöntötte férje Liptai Claudiát – galéria

Minden nő szereti a törődést, a kedvességet, a születésnapján pedig különösen. Liptai Claudia 51 éves, férje megható sorokkal köszöntötte évfordulója alkalmából.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
liptai claudia megható Pataki Ádám születésnap

Hat éve házasodtak össze, lassan tíz éve alkotnak egy párt, a szerelmük azonban még most is úgy izzik, mint amikor egymásra találtak. Liptai Claudia és Pataki Ádám egy cukrásztanfolyam keretében ismerkedett meg egymással, Claudia a sármos férfinál tanulta ki a híres mesterséget. A férfi a találkozásukkor ugyan házas volt, és feleségével együtt nevelték két közös gyermeküket, amikor randira hívta Claudiát, azonnal elköltözött otthonról. Egy ideig titkolták kapcsolatukat, azonban miután komolyra fordult, felvállalták szerelmüket. 2016-ban, házasságkötésük előtt két évvel született meg a színész második, Pataki Ádámmal az első közös gyermeke, Marcell. Mozaikcsaládként élik az életüket, tiszteletben és szeretetben.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Liptai Claudia ma ünnepli a születésnapját, férje megható sorokkal köszöntötte – Fotó: Nagy Zoltán

Liptai Claudia születésnapja idén pihenéssel telik

Liptai Claudia ma ünnepli a 51. életévét. Bár tavaly munkával telt a születésnapja, idén úgy jött ki a lépés, vagy szándékosan akképp tervezte, hogy épp jól megérdemelt szabadságát tölti. Hogy merre, az még nem derült ki, viszont férje a közösségi oldalán megható sorokkal, több fotó kíséretében köszöntötte szerelmét.

Drága Csillagom!

Bőven tudtam volna még szemezgetni közös kis életünk gyöngyszemeiből.

„Én most ezzel a kis válogatással kívánok neked nagyon boldog születésnapot! Legyen minden úgy, ahogy szeretnéd‼️” – írta a cukrász, a hozzászólások között pedig Claudia válasza is fellelhető.

Drága csillagom! Nem én vagyok az első, aki ezt mondta a történelemben, de minden betűjében igaz: nélküled ma nem lennék az, aki vagyok!” – reagált a színésznő.

Hogy mennyit változott az elmúlt 15 évben Liptai Claudia, az alábbi képre kattintva, galériánkban tekinthető meg:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás