Liptai Claudia lelépett az országból

A műsorvezető családostul pattant repülőre, és meg sem állt a nagy almáig, vagyis New Yorkig. Liptai Claudia végre kipihenheti a fáradalmait.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
liptai claudia utazás család New York

Beindult a nyári szezon, és ezzel együtt a hazai celebek utazási idénye is. A hírességeink egymást váltva jelentkeznek be a repterekről vagy épp a kocsijukból, ki milyen messze akar menni ugye... A többség a hazai és a külföldi vízpartokat célozza meg, sokan nyaralnak ezekben a hetekben a Balatonon vagy épp a szlovén tengerparton, de akadnak olyan közszereplők is, akiket a szabadidejükben nem a lubickolás érdekli. Ebbe a csoportba tartozik Liptai Claudia is. 

Liptai Claudia
Liptai Claudia szereti az aktív nyaralást Fotó: Nagy Zoltán

Irány a nagy alma 

Liptai Claudia férje, Pataki Ádám cukrászmester, a közös kisfiúk, Marci és a színésznő lánya, Gesztesi Panka ezen a nyáron egy igazi nagy kalandba vágtak bele: átrepülték az óceánt, hogy felfedezzék maguknak New Yorkot. Liptai nem először jár az amerikai nagyvárosban, a gyerekeknek azonban ez az első útja a világ egyik leglenyűgözőbb metropoliszába. A kis család a színésznő Instagram- oldalának tanúsága szerint kedden érkezett meg, és azonnal egy városnézéssel indították a nyaralást. 

Liptai Claudia
Clau láthatóan jól érzi magát New Yorkban Fotó: Liptai Claudia/Instagram

Liptai Claudia imád utazni 

Clau egyébként már kicsi gyermekkorában arra vágyott, hogy bejárhassa a világot, így már felnőttként, amikor csak lehetősége volt, mindig útra kelt. Ez a hobbija a gyermekei megszületésével sem hagyott alább, a színésznő egy korábbi interjújában úgy nyilatkozott, hogy a fiával és a lányával is szeretné megszerettetni az utazást, a világ felfedezését. A jelek szerint ezért mindent meg is tesz, volt rá alkalom, hogy hónapokat töltött a családjával Londonban, és számos európai várost is meglátogattak már. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás