Itt vannak a legkülönlegesebb nevek, amiket a sztárok gyerekei kaptak idén

Bár még csak augusztus van, de már ebben az évben is sok sztárbaba született, akik egytől egyig különleges neveket kaptak. Kulcsár Edina és G.w.M kisfia mellett többen is a külföldi hangzású, egyedi nevek mellett döntöttek, össze is gyűjtöttük most ezeket. Sőt, még a jelentésüket is eláruljuk.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.20.
Módosítva: 2024.08.20.
Kulcsár Edina Szegedi Fecsó nevek sztárcsemete Iszak Eszti

Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke múlt hét csütörtökön látta meg a napvilágot, és akárcsak a nővére, Amara, a kisfiú is egy igazán különleges nevet kapott. A család legfiatalabb tagját a Varga Dion névre keresztelték, ami a görög isten, Dionüszosz nevének egyik változata. Úgy tűnik, a kisbabának minden adott hozzá, hogy az élet császára legyen. De nem ők az egyetlenek, akik különleges nevet adtak a gyermeküknek.

SZL_0935 Kulcsár Edina
Kulcsár Edina Instagram-oldalán is megosztotta Dion születését (Fotó: Szabolcs László)

Májusban látott napvilágot Shane Tusup úszó és párja, Nagy Viktória Zoé első közös gyermeke. A kislány az igazán gyönyörű Aurora Ann nevet kapta. Az Aurora egy latin eredetű keresztnév, és szintén mitológiai eredetű, a római hajnal istennő viseli ezt a nevet, és a jelentése is hajnal. De a Disney Csipkerózsikájának is ez a neve, így a kislány igazi hercegnőnek érezheti majd magát, amivel természetesen a szülei is egyetértenek. A Mokka gyönyörű műsorvezetője, Iszak Eszti is idén lett édesanya. Gyurta Dániel és Eszti kislánya a Mirabella nevet kapta, aminek jelentése gyönyörű csoda vagy lenyűgöző szépség is lehet, így érthető, hogy a sztárpár miért ezt választotta első közös gyermekének. Ez a dallamos keresztnév, akárcsak az Aurora, szintén megjelenik több mesében is.

Szologhjan Edgar kislánya
Szologhjan Edgar Instagram-oldalán is világgá kürtölte boldogságát kislánya születésekor (Fotó: Instagram)

Hasonlóan gondolkozhatott Szologhjan Edgar, a Sztárban sztár leszek! felfedezettje is, akinek párja márciusban adott életet kislányuknak. A pár első közös gyermekének az Elina nevet választotta, ami egy finn eredetű keresztnév, és jelentése fény, ragyogás. Sőt, az egyik 2007-es évekbeli Barbie animációs film tündér főszereplője is ezt viseli.

Nem csak Kulcsár Edina lett újra fiús anyuka

Bár a felsorolás alapján úgy tűnik, de nem csak a szépségkirálynő adott életet kisfiúnak. Áprilisban született meg Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös kisfia, Evron, aki, akárcsak bátyja, Eliot, egy angolos hangzású E betűs nevet kapott. Sőt, az üzletember előző házasságából született fia, Edward neve is beillik a sorba. Ugyan Bea legidősebb fia nem kissé kilóg a fiúk közül, hiszen a Medox nevet viseli, de ez egy újabb hasonlóság lehet a két sztáranyuka között, hiszen Kulcsár Edina legidősebb fiának is ez a keresztneve, aki Angelina Jolie-tól és Brad Pitt-től inspirálódott. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás