„A kisasszony napról napra változik” – ezért tűnt el Iszak Eszti, kislányáról vallott

A műsorvezető hosszú idő után tért vissza a közösségi médiába, azt is elárulta, mi volt az oka a szünetnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
Iszak Eszti Gyurta Dániel kislány

Mint arról már beszámoltunk, júliusban megszületett Iszak Eszti és Gyurta Dániel kislánya. A sztárpár csemetéje a Mirabella nevet kapta. A büszke anyuka szinte semmi információt nem osztott meg a nyilvánossággal a kislányról egy Instagramra feltöltött fotón kívül. Sőt, Iszak Eszti a terhessége alatt teljesen eltűnt a közösségimédia-oldalakról.

Iszak Eszter
Fotó: TV2

Most azonban hosszú szünet után tért vissza egy bejegyzéssel, amiben elmondja, miért tartott egy kis szünetet, és hogy van a kis csöppség.

Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az Instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat.


 

Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a „most”-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról napra változik, és nem szeretnék lemaradni semmiről, viszont előtte elég produktívak voltunk @nikinagyniki-vel, és lőttünk pár pocakos-outfit képet, amiket a következő napokban/hetekben meg is osztok veletek!

– írta a sztármami.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás