Papadimitriu Athina 70 éves lett: „Kívül-belül jól vagyok”

Harminc évvel fiatalabbnak érzi magát a koránál a színésznő, mégis úgy döntött, többé nem beszél a koráról. Papadimitriu Athina 70 éves lett.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.07.19.
Papadimitriu Athina fiatalos életkor születésnap

Nagyon megosztóak az emberek, ha a korukról van szó. Sokan nem tagadják az évszámot, ám akadnak bőven olyanok is, akik kifejezetten titkolják a korukat. Papadimitriu Athina most döntött úgy, hogy a hetedik X-et betöltve többé nem mondja ki, hány éves. A színésznőt élőben köszöntették születésnapja alkalmából a Mokka műsorvezetői.

Papadimitriu Athina
Papadimitriu Athina betöltötte a hetedik X-et (Fotó: Zsolnai Péter)

Papadimitriu Athina kora innentől tabu

Athina rendkívül aktív életet él, talán pont ez tartja fiatalosan. Hetven év ide vagy oda, ő harminc évvel fiatalabbnak érzi magát a koránál.

Épp most határoztam el, hogy többet nem beszélek a koromtól, a számon nem fogom kiejteni, maximum mutogatok. Tudod miért?

Mert a kimondott szónak ereje van. 

Attól félek, hogy azzal szembesülök, mint amikor gyerekkorban azt mondják, hogy túl kicsi vagy még ehhez, ne csináld!

És akkor egyszer csak arra gondolok, hogy már túl öreg vagyok ahhoz, hogy lovon vágtázzak 40 fokban, jelmezben, élőben énekelve. 

Olyanokat csinálok, hogy nem is hiszem el” – mondta a Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas görög származású színésznő. „Kívül-belül jól vagyok. Ha pedig nem, majd ez jelez nekem” – mutatott a karján lévő gondosórára.

Az eszközt sokan az öregséggel azonosítják, éppen ezért nem hajlandóak viselni. Athina azonban rendkívül hasznosnak tartja.

Ez nagyon jó dolog. Például tudjátok, hogy volt nálam tűz, hiába próbáltam, a reklámoktól nem bírtam telefonálni, közben lángolt a ház. Ezt megnyomtam, megszólalt a diszpécser, megbeszéltem vele a problémát. Nem csak akkor hasznos, ha rosszul lesz az ember, rendőrt is lehet hívni. Ha elájulok, akkor magától jelez! Nem tudják az emberek, milyen jó” – hangsúlyozta a színésznő.

A színésznőt a munka tartja fiatalosan

Athina számára az idő egyre fontosabb, napról napra nagyobb szerepet tölt be az életében. De mégis minek köszönhető, hogy sok-sok évet letagadhatna? Ő úgy gondolja, az aktivitás, ami az életét jellemzi, és hiszi, hogy még sok dolga van, ami megvalósításra vár.

Sok munka, sok kapcsolat, szeretet, beszélgetések, jó pillanatok. A covid óta nem voltam Görögországban, tengeren, nyáron, mert annyit dolgozom most nyáron is, hogy nem tudok egy hétre elhúzni” – mesélte a művésznő.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás