Törölték a járatukat: a reptéren rostokolt Korda György és Balázs Klári

Pénteken Marosvásárhelyen kellett volna koncerteznie a művészházaspárnak, ám a csütörtök esti járatukat törölték, így igencsak komoly gondot okozott számukra a helyszínre jutás. Persze semmiképp sem akartak csalódást okozni a rajongóiknak, így kalandosan ugyan, de sikerült a helyszínre jutniuk, amiről a házaspár néhány részletet is elmesélt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.02.
Módosítva: 2024.07.02.
Korda György Balázs Klári repülőút Marosvásárhely koncert

Korda György és Balázs Klári is belefutott csütörtökön abba a problémába, amivel több sztár, és természetesen több száz civil is szembesült az elmúlt időszakban, hogy törölték a járatukat, így bizonytalanná vált az utazásuk. Az énekes házaspár egy koncertre igyekezett Marosvásárhelyre, amikor kiderült, hogy a késő esti gépet törölték és csak másnap, pénteken tudnak a helyszínre utazni. A páros persze nem hagyta cserben rajongóit, bevállalták a 8 órás buszutat és fergeteges bulit tartottak.

Balázs Klári és Korda György
Cserben hagyta a repülőtársaság Korda Györgyöt és Balázs Klárit, de így sem hagyták ki a koncertet (Fotó: Szabolcs László)

A repülőtéri viszontagságok után talán a Reptér című daluk is kissé más megvilágításban hangzott el a koncerten, ahol a rajongóikkal is megosztották a kellemetlen esetet.

Tegnap este 22:35-kor közölték, hogy a járatot lefújták. Azért ez nem semmi, hogy ott a reptéren közlik. Az egyetlen pozitívum, hogy annyi képet még soha nem csináltunk a reptéren, mint most. Azt mondták, hogy másnap reggelre módosítják a járatot Marosvásárhelyre, de mire kiértünk a reptérről, közölte a hangosbemondó, hogy nem 11:45 hanem 12:45 lesz. Az ösztönöm akkor azt súgta, hogy az is törölve lesz és akkor már autóval sem érünk oda. Ezért úgy gondoltuk, hogy inkább vállaljuk a 8 óra utazást. Éjjel 2-kor hazamentünk, reggel 8 órakor beültünk a kisbuszba. Útközben kiderült, hogy valóban lefújták. Úgyhogy, ha abban bízunk, nem tudunk ideérni a koncertre

 – mesélte Gyuri bácsi a színpadon.

Korda György és Balázs Klári a nehézség ellenére is boldogan állt színpadra

Azért ez elég durva tréfa, nyaralók is panaszkodtak, volt, aki már 20 órája várt. És nem mindenki nyaralni megy, van, aki dolgozik, mint például mi. De itt vagyunk

 – tette még hozzá Balázs Klári.

Bár kissé feszülten és fáradtan, de ugyanakkor a tőlük megszokott vidámsággal és izgalommal vágtak bele a koncertbe, aminek meg is lett az eredménye. A rajongók persze kárpótolták őket a szeretetükkel, amiért cserébe fergeteges előadással örvendeztették meg őket.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás