Hatalmas bejelentést tett Korda György és Balázs Klári: ennyi idősen is össze lehet hozni

Egyelőre még nincs nagy tolongás Balázs Klári és Korda György hivatalos Instagram-oldalán. Az új platform létrehozása jól jelzi, hogy Korda György és felesége nem akar lemaradni a technikai fejlődésben, ezért minden létező fórumon elérhetővé akarnak válni.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
Korda György Balázs Klári internet Instagram

Viszonylag hosszú idő kellett ahhoz, hogy Balázs Klári és Korda György belássa: az internet nélkül egy előadóművész szinte láthatatlan. Ha azt akarják, hogy a rajongók értesüljenek a koncertekről, fontos bejelentenivalókról, akkor jelen kell lenniük minden fontos oldalon. Kordáék alig másfél éve fejlesztették fel a Facebook-oldalukat, és most elindították az Instagramot is, kordaek.hivatalos néven. 

Balázs Klári és Korda György
Korda György és Balázs Klári nem hagyja, hogy láthatatlanok legyenek. (Fotó: Szabolcs László)

Korda Györgyéknek a fiatalok is célközönség 

A Korda-jelenség két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba. Hogy ez mit jelent? Korda György karrierje az 1950-es évek végén (!) indult hódító útjára, és bár folyamatosan sikeresnek mondhatta magát, a két évvel ezelőtt megjelent, felújított Reptér című slágere új szintre emelte az emberek rajongását. Szó szerint megőrülnek érte a népek, a 70 évestől az egészen a fiatalokig. Ez a Korda-jelenség: a kortalan rajongás, a nagyszabású, élő koncertek tömkelege, a Korda-plüssök, a telt házas bulik. Ahhoz pedig, hogy mindig mindenki tudja, hogy merre járnak, szükséges az internetes kommunikáció. 

Korda György
Balázs Klári és Korda Gyuri bácsi az egész ország kedvence. (Fotó: Végh István)

Irány az Instagram 

Pár nappal ezelőtt fontos bejelentéssel szolgált a rajongott házaspár, végre elindult az Instagram-oldaluk is, ahova a tervek szerint fontos és hasznos információk kerülnek ki. Az indulásnak nem kerítettek nagy feneket, egyszerűen kiírták a Facebookon, hogy mostantól ott is megtalálhatók, és az első posztok a duó képeit tartalmazzák. Egyetlen koncerttel kapcsolatos hír van, a Siófok Plázsra meghirdetett koncertjük plakátja, ezen kívül még semmi… Persze nyilvánvaló, hogy hamarosan sokkal több tartalom lesz majd elérhető. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás