Király Linda lebukott: lesifotókon a titokzatos szerelme, forró csókkal üdvözölte a reptéren

Az énekesnőt szerda délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren látták csókolózni egy férfival. Úgy tűnik, hosszú idő után újra rátalált a szerelem.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.11.
király linda csókolózás szerelem reptér

A Bors információi szerint Király Linda szerda délután jelent meg a reptéren, ahol a szemtanúk beszámolója alapján izgatottan várt valakire. Akik látták őt, azok először azt gondolták, hogy talán a testvérére, Király Benjáminra vár, de végül kiderült, hogy egészen már küldetésben volt…

Király Linda
Király Linda a reptéren találkozott a nagy Ő-vel / Fotó: Máté Krisztián

Forró csók

Az énekesnőhöz a beszámolók szerint egyszer csak egy sármos férfi lépett oda, majd a bámészkodók legnagyobb meglepetésére forró csókkal üdvözölte Lindát, aki természetesen visszacsókolt. A szerelmesek hosszú percekig ölelték egymást a terminál közönségének legnagyobb örömére, majd kézen fogva távoztak a helyszínről. Hogy ki ez a férfi, arról egyelőre nincsenek információk, de a jelek szerint már régóta ismerhetik egymást Lindával, hiszen úgy viselkedtek egymással, mint régi ismerősök. A helyszínen készült képeket ITT tudod megnézni!

Király Linda
Király Linda forró csókban forrt össze a férfival / Fotó: Mediaworks archív

Király Linda újra szerelmes

A Király családhoz közelálló informátorunk szerint a titokzatos férfi a família ismerőse, az édesanyjával érkezett Budapestre, és egész biztosan hosszabb ideig terveznek maradni Magyarországon. A bennfentes azt is elmondta, hogy Linda már hat éve él szingliként, éppen itt az ideje, hogy kinyissa a szívét és végre beengedjen egy olyan férfit, aki szereti, megbecsüli, a tenyerén hordozza és mindenekelőtt tiszteli őt.

Az énekesnő egyébként pár napja a Borsnak nyilatkozott arról, hogy most már újra kész a szerelemre, de nem erőlteti a dolgot, ha belép az életébe a nagy ő, akkor biztosan nem fogja eltorlaszolni az ajtót.

FRISSÍTÉS: Ha kíváncsi vagy a szerelmesek első pillanatára, itt tudod megnézni a videót!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás