Miatta felhőtlenül boldog Király Linda

Az énekesnő sok mindennek tud örülni az életben, a legboldogabbá mégiscsak az teszi, ha Amerikából hazajön a testévre, Ben a kisfiával, Kaijal. Az unokaöcs és a nagynéni rengeteg időt töltenek együtt.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.28.
király linda együtt család Király Viktor

Király Linda nem is lehetne boldogabb! Végre átölelheti a testvérét, Bent, és annak kisfiát, Kait. A Király család egyesülése ritka pillanat, hiszen Ben és családja New Jersey-ben élnek, Viktor és Linda folyamatosan koncerteznek, a szülők pedig nagyon sokat utaznak. A három testvér, Viktor, Ben és Linda nagyon jó testvérek, az összetartozás értékét pedig igyekeznek továbbadni az utánuk következő generációnak. 

Király Linda és családja
Király Viktor, Tamás, Linda és Benjamin – Fotó: Szabolcs László

Imádják egymást  

A nyár a Király család életében is egy lazább, közös élményekkel teli időszak, ilyenkor látogat haza Viktor ikertestvére, az Amerikában élő Benjamin és a családja. Ben kisfia a család szeme fénye, és egyben Linda plátói szerelme, akivel az énekesnő egyszerűen nem tud betelni. Az érzések kölcsönösek, a kisfiú is mindig alig várja, hogy a kedvenc nagynénijével találkozzon és programozzanak. A család rengeteg programot szervez ilyenkor, de természetesen Lindának és Kainak vannak külön elfoglaltságaik, mint például: állatkert-látogatás, fagyizás és nagy közös beszélgetések. 

Viktor kisfiát nem mutatják 

Király Linda másik testvérének, Viktornak is van egy kisfia, Kolen 2020-ban született. A szülők még soha nem mutattak fotót a kicsiről, ők úgy gondolják, hogy a gyermeküket szeretnék távol tartani a közösségi oldalaktól és az ott garázdálkodó rosszmájú fotelhuszároktól, amiben tulajdonképpen igazuk is van. Benjamin ehhez a dologhoz egészen másként áll, ő rábízza az immár hétéves kisfiára, hogy akar szerepelni vagy sem. Kai pedig imádja a kamerát... 

Érdekesség, hogy Viktor és Ben fiai a kisebbik gyerek születése után nagyon sokáig nem találkoztak egymással, mivel Kolen a pandémia közepén érkezett a világra, ezért nem tudták egymást meglátogatni a családtagok. A kisfiú négyéves volt, amikor először láthatta élőben az akkor már 7 éves Kait.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás